≫ 

Jokić i Denver gaze sve redom! Stradao je i Sakramento, nova vrhunska partija MVP-ja

Jedan skok je nedostajao Jokiću za novi tripl-dabl

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Denver nastavlja da gazi sve redom uz novu sjajnu partiju Nikole Jokića, kojem je u pobedi nad Sakramentom od 113:106 nedostajao samo jedan skok da upiše još jedan tripl-dabl.

Na kraju je Jokić zabeležio 20 poena, 9 skokova i 11 asistencija, ali se potpuno podredio ekipi na ovom meču i nije previše forsirao, pa je tako iz igre imao 7 od 10, a 7 od 7 sa linije penala. Interesantno je da na ovom meču nije šutnuo nijednu trojku.

Tokom većeg dela meča viđen je egal, da bi u finišu poslednje deonice Denver "dodao gas", postigao razliku od desetak poena, koju je do kraja rutinski sačuvao.

Iste ove ekipe odigraće meč i za manje od 24 časova, pošto će u istoj dvorani u Sakramentu igrati novi duel od 04.00 u noći između srede i četvrtka.

Pored Jokića, na ovom meču se u redovima Denvera istakao Majkl Porter Džunior sa 30 poena, dok je Džamal Marej upisao 25 poena.

Kod Sakramenta se izdvojio DeAron Foks sa 26 poena.

Denver je ovom pobedom učvrstio prvo mesto na zapadu NBA lige.

Prethodno je od srpskih igrača Bogdan Bogdanović odigrao dobar meč, pošto je postigao 18 poena u porazu Atlante od Indijane na gostovanju sa 129:114, dok se Aleksej Pokuševski posle tri poena povredio u pobedi Oklahome nad San Antoniom od 130:114.

Video: Jokić srbovao posle istorijskog meča: Oduvao novinara zbog pitanja o Božiću, pa digao tri prsta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA