Klub iz Dubaija u ABA ligi? Čović podržao ideju: "Bilo bi interesantno"

 
 ≫ 
  • 4

Tokom konferencije predstavljen je i novi sponzor

Crvena zvezda iza sebe ima veoma uspešan period, tek jedan poraz od kako je klub preuzeo Duško Ivanović,a u klub je stigao i Fakundo Kampaco, čime je napravljen jedan od najvećih transfera u istoriji srpske košarke.

Tako, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je zakazao i vanrednu konferenciju na kojoj je, predstavljen je Meridian kao noseći sponzor kluba. Takođe, Čović je istakao i to da bi klub iz Dubaija mogao da se pridruži ABA ligi.

- Fudbal je religija, sve ostalo je sport. Videli smo na Svetskom prvenstvu. Košarka je mnogo niže. U Vitoriji smo predložili koncept od 20 klubova, da li će to biti Istok/Zapad... To je ušlo kao ideja. Razgovarali smo sa Đordijem o tome i u Beogradu. Videh da je i Maršal o tome govorio, da bude 24 kluba. Treba da bude dva srpska kluba, pominje se Dubai, a podržavam - rekao je Čović i potom dodao:

- Postoji ideja da se Dubai pridruži ABA ligi, što bi bilo isto interesantno, iako su neki protiv. Vreme u kojem funkcionišemo je vreme potpune komerzacijalizacije sporta.- kazao je prvi čovek KK Crvena zvezda.

Video: Čović: Uradili smo sve što je do nas da registrujemo Kampaca za Evroligu

(Telegraf.rs)

Video: Milošević srećan posle prve pobede: Možemo još bolje, to je proces

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA