Izgubili od Zvezde i Partizana, pa dali identične izjave: "Ne želim da budem kažnjen"

 
 ≫ 
  • 3

Očigledno su Itudis i Barcokas kivni na suđenje

Ko gubi ima pravo da se ljuti, a čini se da svoju ljutnju treneri Fenerbahčea Dimitris Itudis i Olimpijakosa Jorgos Barcokas nikako ne mogu da sakirju!

Njih dvojica nisu imali sreće u četvrtak veče, jer su na svojim terenima poraženi od Crvene zvezde i Partizana. Podsetimo, crveno-beli su u Pireju slavili sa 90:86, dok su crno-beli sa 73:72 dobili u Istanbulu.

Elem, Barcokas i Itudis su očigledno imali određene zamerke na suđenje, što se da zaključiti posle skoro identičnih izjava koje su dali posle utakmica.

- Bila je to veoma zanimljiva, ali čudna utakmica. Imali smo 26 asistencija, 10 ukradenih lopti i samo sedam grešaka, a oni 16. I izgubili smo. Tako da je to jako čudno. Morali smo d  budemo bolji i u defanzivi. O drugim stvarima ne želim da pričam, jer ne želim da budem kažnjen - jasan je bio trener Olimpijakosa.

S druge strane, tu rečenicu o kazni ponovio je i Itudis.

- Bili smo bolji tri četvrtine. Bili smo bolji u asistencijama i pogođenim dvojkama. Znate, jako je teško da pričam nešto posle sve što sam video kada smo pogledali snimak. Šta da kažem? Ne želim da budem kažnjen.

Ono što je iznerviralo barcokasa jeste to štzo njegov igrač Larenzakis nije dobio faul i tri slobodna bacanja u finišu meča, posle čega je Zvezda završila pitanje pobednika, dok se Itudis očigledno ljuti na sudije zbog faula koji je sviran nad Aleksom Avramovićem na 3,5 sekundi do kraja meča.

Video: Delije napravile žurku posle pobede nad Olimpijakosom: Orilo se Zvezda mi je sve usred Grčke

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    23. decembar 2022 | 08:38

    Nisam gledao Partizana pa tako da nemam pravo da komentarišem sudjenje,što se tiče Zvezde jesu sudije grešile u korist Zvezde ali su odmah u sledećem napadu to kompenzovali na štetu Zvezde.

  • Ko gubi ima pravo se ljuti

    23. decembar 2022 | 12:37

    Koliko puta je Zvezda proslih godina gubila utakmice zahvaljujuci sudijama,cak i Partizanu se ne sudi...jedna utakmica da je sudjenje 5% na nasoj strani odmah plac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA