"Istinite priče": Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde ponovo nazvao Grobare rasistima

Ne zaboravlja Amerikanac šta su mu priredili navijači crno-belih

  • 10
Tarence Kinsey, Tarens Kinsi Foto: MN Press

Ne postoji veliki broj igrača koji su igrali i za Zvezdu i za Partizan, ali jedan od najupečatljivijih jeste Tarens Kinsi, čovek koga su podjednako voleli i jedni i drugi, ali u odvojenim terminima.

Kinsi je iz Partizana otišao 2014. godine, da bi u Zvezdu stigao samo godinu dana kasnije, osvojio je titulu i klub je napustio 2016. godine. Nakon napuštanja, kada su ga se setili Zvezdini navijači, Kinsi je tada podelio jednu stvar koju nije nikad pre toga.

- Hvala vam za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona u karijeri. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me pogrdnim imenima kao što je majmun... Takođe, dobijao sam i pretnje smrću šest meseci, svaki put kad napustim stan imao sam dvojicu policajaca kao obezbeđenje. Nisam mogao da idem u određene delove grada... Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu - napisao je tada Kinsi, pre tačno godinu dana.

Međutim, u jednoj raspravi putem Tvitera se ponovo javio kinsi, koji je kratkom porukom ponovo naglasio da su Grobari prema njemu bili rasistički nastrojeni. On je samo podelio svoju izjavu i rekao da se radi o "istinitoj priči".

Video: Grobari izazvali prekid meča u Čačku svojim skandiranjem: Anđušić ih molio da prestanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    20. decembar 2022 | 14:45

    Ja sam Zvezdas i ne pada mi na pamet da ikada branim grobare ali ovaj put moram reci da ovo nema veze sa bojom koze, da je belac to uradio isto bi se ponasali prema njemu.

  • Pex

    20. decembar 2022 | 14:32

    Ma nije moguce, pa sad samotakve vole

  • mane

    20. decembar 2022 | 14:17

    Eto to su uljezi tudjmanovi bunkerasi.Maaaaaaaars u domovinu.A ti nasa drzavo sipaj i dalje pare njima.Hvala za objavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA