"Vreme je da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, nije im mesto tu": Hrvat kivan zbog glasina o Kampacu

 
  • 51

Da li se slažete sa legedarnim hrvatskim košarkašem

Prethodnih dana se dosta polemike vodi oko potencijalnog dolaska Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu. Argentinac je tokom večeri stigao u Beograd, čime bi vrlo uskoro trebalo i da se kompletira jedan od najvećih transfera u istoriji srpske, ali i regionalne košarke.

Transfer Kampaca, koji je prema navodima potpisao ugovor na 1,8 miliona evra, te je tako postao i najskuplji igrač koji je ikad kročio na parkete u Srbiji, ali i ABA ligi, poprilično je uzburkao javnost.

Jedan od onih koji nisu mogli da ćute bio je i Aleksandar Petrović, legendarni hrvatski košarkaš i čovek koji trenutno poseduje nekoliko funkcija u Košarkaškom savezu Hrvatske. On je putem Tvitera istakao da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu zbog svojih budžeta.

- Mislim da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni učesnici Evrolige, a da se ABA liga okrene onome što je u startu i bila, razvoja liga za mlade igrače - napisao je Petrović.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    18. decembar 2022 | 10:13

    Slazemo se, delimicno. Zvezda zasluzuje A licencu a Partizan bi prvo treba bar 5 puta da posteno i na terenu izbori EL da bi uopste mogao da udje u diskusiju za A licencu.

  • СрбИН

    18. decembar 2022 | 10:06

    Овом комплексашу сваки дан нешто није јасно?!

  • misa

    18. decembar 2022 | 10:21

    Zvezda i partizan nisu naši klubovi to su legija stranaca gde u zvezdu ulaze država mnogo para a u partizan mnogo manje a naša deca greju klupu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA