"Volim ovaj klub, nema ljutnje": Prva reakcija Berona posle uvreda koje je doživeo od navijača Zvezde

 
 ≫ 
  • 0

Ameirkanac kaže da i dalje vrlo emotivno doživljava svoj bivši klub

Još vruće glave posle teške evroligaške bitke u "vrelom" Pioniru, Bili Beron je sumirao utiske sa utakmice protiv bivšeg kluba kojem je ubacio 19 poena i ključnu trojku na minut pre kraja. Posle tog šuta nije baš sportski reagovao, gestom nepoštovanja je isprovocirao tada već vrlo emotivne navijače, pa je sa tribina, gotovo istog sekunda, mogao da čuje ljutitu reakciju i bučne uvredljive povike.

Navijači su ga još jače "počastili" po završetku meča kada je napuštao teren, imao je Bili i dijalog sa Dobrićem moguće zbog ove situacije, pa ostaje obostrano gorak ukus zbog svega, nešto što niko nije mogao da očekuje da će se desiti.

Emocije su učinile svoje...

Na pitanje novinara Sportkluba odmah posle utakmice, da kaže "da li je za njega lično bilo teže nego njegovim saigračima zbog navijača, zbog bivšeg kluba...", Bili je imao spreman odgovor:

- Volim ovu halu, ovo je jedna od najvećih hala na svetu, posebno sa ovakvom atmosferom, ekstremno je teško ovde igrati. Volim ovaj klub, nema ljutnje na kraju, idemo dalje - rekao je Beron.

Pogledajte i potez zbog kojeg se našao na meti navijača.

O samoj utakmici, u kojoj je Armani prekinuo niz od šest poraza, je rekao:

- Znao sam da će da bude teško za igru ovde, ali igrali smo prilično dobro s obzirom na okolnosti. Velika pobeda za nas, nismo dugo imali ovaj osećaj. Najvažnije od svega je što smo uspeli da "zavorimo" utakmicu za razliku od nekih prethodnih. Tako da, srećan sam zbog ekipe, što smo verovali, ovo je najteže mesto za igranje u Evropi i ovo je zato velika pobeda za nas - poručio je zadovoljno Beron.

Video: Stajaće ovacije Nedoviću kad je ušao u igru: Zvezdaši mu zahvaljuju za pobedničku trojku u derbiju

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA