Pionir postaje tesan za mečeve Zvezde u Evorligi, prodat je i dodatni kontigent karata za Armani

 
 ≫ 
  • 17

Sve je više onih koji bi da vide novu pobedu i da uživaju u majstorijama Vildoze i Nedovića

Košarkaši Crvene zvezde postaju prava atrakcija za svoje navijače od momenta kada su krenuli u nezadrživu pobedničku seriju na oba takmičarska fronta.

Utakmice se nižu, a epilog je uvek isti - pobeda, što, po prirodi stvari, vezuje sve veći broj navijača za Ivanovićev tim, pa se čini da hala "Aleksandar Nikolić" polako postaje tesna za sve one koji bi da vide majstorije Vildoze, Nedovića i družine koju majstorski vodi crnogorski stručnjak.

Najnovija vest na dan utakmice sa Armanijem glasi da je u rekordnom roku planuo i drugi dodatni kontigent ulaznica koji je Zvezda pustila u slobodnu prodaju. Više ih, kao što se može videti na sajtu tiketlajna, nema, a novih karata neće biti iz prostog razloga što više nema ni mesta u kultnoj hali pa je jasno da italijanski tim večeras očekuju krcate tribine.

Prvi kontigent, podsetimo, je takođe razgrabljen, on je pušten odmah nakon velikog interesovanja navijača, potom je doštampan i ovaj drugi, koji je takođe rasprodat, na veliko zadovoljstvo kluba i igrača.

Interesovanje navijača Zvezde je trenutno toliko da ni još koji doštampani kontigent ulaznica verovatno ne bi bio dovoljan da im se izađe u susret. Zvezda će, uprkos ogromnom interesovanju, ostati verna svojoj kući Pioniru koji se pokazuje kao taličan ove sezone i tokom velike pobedničke serije.

tiketlajn arena Foto: Eventim

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    15. decembar 2022 | 14:09

    Idemoooooo

  • Beograd Srbija

    15. decembar 2022 | 15:05

    SAMO napred ZVEZDO ZGAZI IH SVE 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • гробар

    15. decembar 2022 | 14:38

    е то је разлика између њих и нас. они су ту само када побеђују, а ми смо ту увек... и кад је тешко и кад је туга, ту су твоји верни синови са југа!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA