Vildozu "udarile" emocije zbog ljubavi navijača i skandiranja Argentini: Evo šta je poručio crveno-belima

 
 ≫ 
  • 13

Argentinac uživa u Zvezdi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris 77:73 u meču 13. kola Evrolige i vezali i šestu uzastopnu pobedu, a junak meča bio je argentinski košarkaš Luka Vildoza. 

Luka Vildoza ubacio je 27 poena, a koliko su navijači Zvezde oduševljeni njegovom partijom vidi se i po tome što su na kraju skandirali oduševljeno: "Argentina, Argentina".

Posle meča, Argentinac je prokomentarisao meč, ali i odnos sa navijačima.

- Mismo odustajali, radili smo, radili, i na kraju smo imali te šuteve i pobedili. Srećan sam zbog tima. Moramo da nastavimo - istakao je Vildoza i dodao:

- Neverovatno. Osećam tu ljubav od navijača. Pokušavam da im vratim tu ljubav sa moje strane. Srećan sam da delimo tu ljubav.

First quarter ended 🏀BC Crvena zvezda mts 14@bczalgiris 22📊 @10Sile10 5 pts, @nedovic1624 4 pts#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/ni1PJI62MN— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) December 13, 2022

Da podsetimo, pristalice crveno-belih su nosile zastave Argentine na početku meča, a, posle nove velike pobede, Vildoza je doživeo da mu cela hala skandira. Takođe, kada je spiker rekao rezultat protiv Hrvatske, da je 2:0, usledilo je novo skandiranje: "Argentina, Argentina".

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA