"I dalje odolevamo Imperatoru Obradoviću": Golemac kao Asteriks u sjajnom "rimejku" čuvenog stripa

 
 ≫ 
  • 3

Interesantna paralela od Ljubljančana o nepobedivosti protiv Žocovog tima

Podatak za svaku pohvalu: košarkaši Cedevite Olimpije jedina su ekipa u regionalnom takmičenju koja nije osetila gorčinu poraza od Partizana otkad crno-bele vodi Željko Obradović.

Tako je već drugu sezonu. Odolevaju.

I treći trijumf u isto toliko utakmica upisala je četa Jurice Golemca, prvi ove, posle dva prethodne sezone, i to se imalo proslaviti, a klub iz Ljubljane je u večeri velike pobede napravio i vrlo zanimljivu paralelu između nepobedive serije sa Partizanom i otpora hrabrih Gala rimskoj Imperiji na čelu sa Julijem Cezarom, iz čuvenog stripa o Asteriksu i Obeliksu.

E, pa u ovoj košarkaškoj interpretaciji Ljubljančana, Imperator je Željko Obradović, koji pod svojim stopama ima pobede nad svim "regionalnim selima", samo mu još nikako ne uspeva da pokori prkosne Gale i njihovog vođu Juricu "Asteriksa" Golemca. 

Na ovom prikazu koji je pobrao velike simpatije navijača, Ljubljana je ono još jedino galsko selo koje Rimljani niko ne uspevaju da pokore.

- I dalje odolevamo - piše u opisu ovog simpatičnog crteža.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fegi

    11. decembar 2022 | 23:20

    Simpaticno…od sveka navedeno istina je jedino da imaju para kao Rimljani…

  • SrbskiBek

    13. decembar 2022 | 00:38

    Ccc ovi glodari su...ctrani film !?????? Eeee raspalotine .pa jel vam nije zao 20 000 000 evra budzeta !????? Da se sa vama sprda gde ko stigne !??? Jel vas bar...sramota !???,?,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA