"Neke stvari su evidentne, kako ćemo ih rešiti..." Obradović objasnio izvođenje Smailagića posle 34 sekunde

 
 ≫ 
  • 41

Vidno je bio nezadovoljan trener Partizana

Košarkaši Partizana upisali su novi poraz u ABA ligi, ovoga puta je od njih bila bolja ekipa Cedevita Olimpije sa 77:74 u meču 10. kola. Ovim neuspehom je Partizan vezao i drugi poraz u regionalnom takmičenju, posle neuspeha protiv Crvene zvezde.

Trener crno-belih, Željko Obradović, bio je vidno nezadovoljan prikazanim svoje ekipe, nervirao se tokom meča, dok je u jednom trenutku zaradio i tehničku grešku zbog pridike sudijama. Ipak, nije želeo iskusni stručnjak da komentariše tu odluku.

Imao je Partizan i veliku podršku navijača, na čemu je Obradović posebno zahvalan.

- Fenomenalna atmosfera, hvala navijačima koji su došli, mi smo tim koji ima publiku gde god. Hvala im na tome, ali mi im ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Ne dajemo, ne mogu da kažem da se nisu borili, ali nije dovoljno. Nije dovoljno i moraćemo neke stvari da promenimo.

Posebno je bila interesantna odluka Željka Obradovića da izvede Alena Smailagića posle samo 34 sekunde na početku meča, za šta je Obradović takođe imao objašenjenje.

- Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikad nisam izlazio u javnost da napadam igrače, niti ću ovog puta, ali mi između sebe pričamo, radimo, ali neke stvari su evidentne. E sad, kako ćemo da rešimo, vreme će pokazati

Video: Željko Obradović izveo Smailagića iz igre posle 34 sekunde meča

Partizan naredni meč igra u okviru Evrolige, gde će im rival biti ekipa Asvela, za koju Obradović smatra da je veliki favorit.

- Oni dolazi iz pobede u zadnjem kolu Evorlige protiv jake Barselone, igrali su večeras utakmicu nekih pola sata pre nas, ali s obzirom na stanje u kom se nalazimo, oni su favoriti i očekuje nas teška utakmica posle ovakve večeras. To je 48 sati, ali i oni su igrali večeras. Nije lako kad izgubiš u veoma kratkom periodu par utakmica gde odlučuje jedna lopta, da li odbrambeno, napadački, skok... Nije lako, moj posao kao trenera je da dignem ekipu, koliko ćemo uspeti ne znam

Video: Pogledajte poslednji napad Partizana i promašaj Egzuma za izjednačenje

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljupče

    11. decembar 2022 | 21:32

    Nemaš ti dve blage veze,možda si ti nekada bio dobar trener svaka čast ,ali si zreo za penziju.

  • Pukla mala ko lubenica

    11. decembar 2022 | 21:33

    Postao si iritantan i svojim grobarima. Pametnom,dosta.

  • Ostoja

    11. decembar 2022 | 21:34

    Opet nije kriv, opet gubi na kraju...da je bilo koji drugi trenar oterali bi ga...ovako ako je moralna gromada, kako se predstavlja sam bi dao OSTAVKU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA