Jović ponovo dobio šansu u Majamiju: Nikola sa skromnim učinkom šokantno poražen od Detoita na Floridi

 
 ≫ 
  • 0

Sjajnu utakmicu odigrali su Pistonsi

Mladi srpski košarkaš, Nikola Jović ponovo je dobio šansu kod Erika Spolstre i obukao je dres Majamija na meču protiv Detroit Pistonsa. Međutim, uz skroman učinak nije imao razloga za zadovoljstvo, pošto je Detroit uspeo da dođe do šokantne pobede i tako "začini" život ekipi sa Floride - 96:116.

Drame uopšte nije ni bilo, o čemu svedoči i konačni rezultat. Ruku na srce, presudna je bila poslednja četvrtina do koje se Majami i koliko-toliko držao. Imao je prethodno u trećoj i prednost od sedam poena, ali je to prosuo i doživeo debakl.

Naš sjajni, mladi Jović od kojeg se naravno ono najbolje tek očekuje je na terenu proveo ravno devet minuta i uspeo je da ubaci pet poena uz jedan skok. Iz igre je šutirao 2/4, pri čemu je za tri imao 1/3, pritom pogodivši jedini šut za dva poena.

Najefikasniji na meču bio je neverovatni Tajler Hiro koji se nalazi u brutalnoj formi, pošto je postigao čak 34 poena uz tri skoka i šest asistencija. Na drugoj strani mu je isparirao Bojan Bogdanović sa 31 poenom uz tri uhvaćene i pet podeljenih lopti saigračima, a nezapažena nije mogla da prođe ni partija Bema Adebaja koji je ubacio 21 poen uz 15 skokova.

Posle ovog meča, Majami ima skor 11-14 na 11. mestu Istočne konferencije, dok je sa druge strane Detroit na 14. poziciji sa sedam pobeda i 19 poraza.

NBA REZULTATI

Klivlend - Los Anđeles Lejkers 116:102

Majami - Detroit 96:116

Denver - Dalas 115:116

Standings provided by Sofascore

Video: Trojka Fini-Smita u poslednjim sekundama koja je prelomila meč protiv Denvera

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA