Nova blamaža Dejana Radonjića u Evroligi: Fenerbahče sa 30 razlike "uništio" PAO u Turskoj

 
  • 9

Ne baš toliko dobra utakmica

Ne ide baš Dejana Radonjića i Panatinaikos u Evroligi, "Zeleni" su doživeli veliku blamažu u Turskoj gde su sa čitavih 30 poena razlike poraženi od Fenerbahčea - 107:77.

Imao je Panatinaikos dobar početak meča, makar su tako odigrali prvu četvrtinu gde su imali prednost, ali se u nastavku sve raspalo poput nekakve kule od karata. Sve ono po čemu je Radonjić bio poznat u Zvezdi, odnosno, njegova granitna odbrana, kao da je isčezla.

Posle prvih 10 minuta, PAO je pao, već je u drugoj deonici primio čak 33 poena. Fenerbahče je već na poluvremenu imao +15, ali nije im to bilo dovoljno, želeli su i više. Negde pred sam kraj meča je došlo i do 34 poena razlike, ali je PAO smanjio na 30.

Kod Fenerbahčea je najbolji bio Skoti Vilbekin sa 19 poena, Najdžel Hejs je dodao 16, a Karsen Edvards 14. Kod Panatinaikos, Bejkon je postigao 20 poena, Papajanis 12, dok je Volters završio sa 10.

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Video: "Da me pamte kao Andriju, a ne kao Mesija": Maksimović jedva čeka da dabituje za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA