Ivanović raspoložen pred Asvel: "Nismo radili od 5 do 10, već do 11 i po, momci su čvrsti"

 
  • 1

Crveno-beli igraju meč pred sovjim navijačima

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se ovog četvrtka od 19 sati sa Asvelom u meču 8. kola Evrolige koji se igra u hali "Aleksandar Nikolić". 

Kako je crveno-bele, posle raskida saradnje sa trenerom Vladimirom jovanovićem, preuzeo Duško Ivanović, novi strateg je izneo prve utiske rada u klubu. Novinare je zanimalo da li je tačno da je trening trajao pet sati.

- Nemate dobru informaciju, nismo radili od pet do deset nego do 11 i po. Neko vam daje informacije, ali nisu dobre", rekao je u šali Duško Ivanović i dodao:

- Momci stvarno od prvog momenta imaju predispozicije da rade i rade dobro. Ono što sam ja video, čvrsti su! Treba im malo strpljenja i treba im vere. Mislim da su to dva aspekta koja treba da imamo sutra i to bi nam pomoglo. Nisam pokušavao puno da menjam jer ne bi bilo efekta. Samo neke detalje, nešto što se mora promeniti.

Od igrača koje ima na raspolaganju Ivanović poznaje Luku Vildozu sa kojim je sarađivao u Baskoniji.

- I Vildozi će pomoći što zna o čemu se radi, pa može da pomogne momcima da sve brže ide. Mislim da su pravi profesionalci i da će brzo prihvatiti. Istina je da nam fali vremena, ali to je što je. ASVEL igra veoma brzo i agresivno u tranziciji, vole 1 na 1 i imaju mnogo igrača koji mogu da ih reše. Imaju igrače koji šutiraju, imaju Fola koji dominira u reketu i najbolje koriste to što imaju - rekao je Duško Ivanović.

Ivanović je posebno istakao značaj navijača.

- Sigurno da će navijači pomoći svima nama. I u ranijim utakmicama koje sam ja gledao preko televizije oni su uvek bili šesti, sedmi ili osmi igrač Crvene zvezde. Na kraju, ovi momci moraju da daju koševe i da ih brane. Može publika da im pomogne, ali moraju sami - zaključio je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Video: "Da me pamte kao Andriju, a ne kao Mesija": Maksimović jedva čeka da dabituje za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA