Nizak udarac Ergina Atamana: Turčin zabranio Vasiliju Miciću da igra za Srbiju protiv njegove reprezentacije!

 
 ≫ 
  • 50

Veoma nefer potez selektora Turske...

Selektor košarkaške reprezentacije Turske i trener Anadolu Efesa, Ergin Ataman odlučio je da prekrši dogovor i ne dopusti Vasiliju Miciću da zaigra za Srbiju protiv njegove reprezentacije, saznaje MozzartSport.

Turski stručnjak je prvobitno dao zeleno svetlo svom košarkašu da se priključi Srbiju za duel sa Turskom, međutim, odlučio je da stopira taj dolazak u poslednji čas, čime je ostavio Srbiju "samo" sa Markom Gudurićem i Vladimirom Lučićem iz Evrolige.

Ono što je verovatno i ključ u ovoj situaciji jeste to što je Ataman ujedno trener Efesa, ali i reprezentacije Turske, pa je ovakvim potezom želeo sebi da uveća šanse za pobedom protiv naše reprezentacije.

Srbija i Turska su već igrale u Istanbulu, gde je naša reprezentacija slavila sa 79:72, ali je sada potrebno sačuvati makar tih +8, jer u slučaju identičnog skora se gleda međusobni rezultat.

Orlovi su pobedom u Njukaslu protiv Velike Britanije došli do četiri trijumfa i tri poraza, dok sa druge strane, Turci imaju skor od tri pobede i četiri poraza.

Prethodnih dana su se i Grci zbog identične stvari žalili jer Željko Obradović i Partizan nisu pustili Janisa Papapetrua, međutim, činjenica je da ni dva najveća grčka klua - Olimpijakos i Panatinaikos nisu želeli da dopuste to reprezentativcima.

Video: Kako je Ataman spasio Vasu Micića pitanja o Ukrajini

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avokado

    12. novembar 2022 | 14:06

    To je nizak udarac,a to sto Obradovic nije dozvolio Papapetruu i Madaru da igraju za svoje reprezentacije nije nizak udarac? Mozda je to covek uradio iz inata Obradovicu.

  • Vanja

    12. novembar 2022 | 14:46

    I ako onda Vasa pored takve odluke ostane da igra za Efes, onda je cava.

  • Samo toliko

    12. novembar 2022 | 15:17

    Covic je najvece zlo u istoriji svetske kosarke!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA