Jaka poruka predsednika Panatinakosa za Radonjića posle poraza od Partizana

Dimitris Janakopulos stao je uz svog trenera, koji je na meti kritika zbog lošeg starta u Evroligi

  • 10
Dejan Radonjić Foto: MN Press

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić nalazi se na meti kritika posle lošeg starta svoje ekipe u Evroligi. Posle poraza od Partizana u Atini od 91:89, pritisak je još veći.

Mnogi navijači Panatinaikosa delili su masovno na Tviteru tajmaut na kojem je Radonjić izgovorio dve rečenice, a onda ćutao sve vreme.

Ipak, iako se pritisak na bivšeg trenera Zvezde pojačava, za sada ne mora da brine, pošto ima podršku vlasnika kluba, Dimitrisa Janakopulosa, koji je bio besan posle poraza od Partizana, ali na sudije i Evroligu.

- Naš trener je bio dovoljno dobar da osvoji ABA ligu, a sada nije jer u mesec i po dana bez priprema nije uspeo da sagrati tim koji će osvojiti sve - rekao je vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos.

Navijači Panatinaikosa priželjkuju da Radonjića zameni Pablo Laso, koji je slobodan, ali Janakopulos odbija tu opciju.

- Laso je veliki trener. Ali da vas pitam nešto? Da li je ikada imao priliku da vodi klub sa budžetom manjim od 30, 40 ili 50 miliona koliki je Realov? Kako možete da zaključite šta je najbolji izbor za Panatinaikos? Za mene on nije najblji izbor. Radonjić je najbolji izbor - dodao je gazda Panatinaikosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    4. novembar 2022 | 16:30

    Danas je"najbolji trener"za par nedelja bice"bivsi trener"...😏😏😏

  • punisher

    4. novembar 2022 | 18:01

    Znači piši da dobija otkaz i narednih par dana!

  • Nik

    4. novembar 2022 | 17:57

    Podrska za Radonju.....setimo se u Zvezdi prve sezone nista posle toga sledi apsolutna dominacija i slanje generala franjevackog u penziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA