Obradović prezadovoljan, a Radonjić sa jednom rečenicom: "Drugo poluvreme je bilo drugačije"

 
 ≫ 
  • 0

Odlična partija crno-belih nagrađena je pobedom

Košarkaši Partizana su posle dramatične završnice u Atini uspeli da slave treći trijumf u Evroligi protiv Panatinaikosa (89:91), čime su se domogli gornjeg dela tabele u Evroligi.

Naravno, to je bilo dovoljno za zadovoljstvo trenera Željka Obradovića na njegovom povratku u glavni grad Grčke. On kaže da je drugo poluvreme bilo stresno, ali da je najvažnija pobeda.

- Svaka čast mojim igračima na pobedi, ali tačno je, drugo poluvreme je bilo drugačije. Ja sam rekao mojim igračima da će oni izaći agresivno, da budemo spremni, ali to je košarkaška utakmica. Preuzeli su ritam i vratili život u utakmicu. Bilo je dosta teže u drugom poluvremenu - istakao je Željko.

Jedan od junaka pobede bio je Kevin Panter. Odigrao je ponovo "kapitenski", pogodio neke važne šuteve i na kraju je ubacio 29 poena.

- Bilo je važno da ostanem fokusiran. Promenili su defanzivnu strategiju u tom drugom poluvremenu, tako da smo Matijas i ja morali da prilagodimo uloge. To smo i uradili. Vrlo je važno što smo dobili, pogotovo na strani. To je jako teško, uspeli smo da "ukrademo" pobedu - rekao je Panter.

I Lesor je imao svoju ulogu sa dabl-dablom, ali njegova odbrana bila je možda i presudna da crno-beli večeras odbrane trijumf u "OAKA Areni".

- Samo radim posao, to je ono što je potrebno timu, da budem prisutan na obe strane terena, da imam uticaj energetski. Pokušavam da budem stalno tu za svoje saigrače, da bi imali otvorene pozicije za šut. Već smo dve utakmice izgubili tesno, prošla je bila slična, ali smo je zatvorili, postali smo bolji u tome. Znate, samo pokušavamo da budemo bolji svaki sledeći dan. Ostali smo mirni, svaka čast mojim saigračima i treneru na trijumfu. 

Sa druge strane, Dejan Radonjić je imao samo jednu rečenicu da kaže posle samog meča.

- Kao što sam rekao na poluvremenu, na početku smo bili mekani, bili smo loši u odbrani, drugo poluvreme je bilo drugačije, mogli smo i da pobedimo, ali smo na kraju izgubili - kratko je konstatovao Radonjić.

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA