Igokea posle Zvezde poražena i u Ligi šampiona: Loše drugo poluvreme koštalo tim iz Laktaša pobede

 
  • 0

Sve je, ipak, i dalje u rukama sastava iz regionalne ABA lige

Košarkaši Igokee vezali su još jedan poraz, pošto su nakon meča sa Zvezdom u ABA ligi danas poklekli i protiv Bilbaa u Ligi šampiona u okviru 3. kola. Presudilo je slabo drugo poluvreme, tokom kojeg je španski tim uglavnom kontrolisao situaciju na terenu - 80:85.

Skok je bila presudna kategorija, pošto je Bilbao iz toga dolazio do većeg broja poseda, a na kraju i poena. Ono što je takođe bilo vrlo neprijatno su slobodna bacanja, koje je Igokea šutala 10/22, pa se može reći da je tu ispustila ključne poene za trijumf.

Četiri igrača bila su dvocifrena kod domaćih, Antabija Voler je prednjačio sa 25 poena, DešonStivens je pogodio 11 poena, dok su Marko Jošilo i Brajant Kroford završili sa po 10 ubačenih poena.

Na drugoj strani, Ignasio Rosa je imao 17 poena, pratio ga je Ludvig Hakanson sa 16 poena, dok je Džef Vajti postigao 11 poena.

Posle ovog meča, Bilbao je prvi sa 3-0, a u krugu timova koji čine Igokea, ČEZ Nimbruk i Baščešehir je najbolji tim iz Laktaša, pa je trenutno drugi na tabeli, iako svi imaju skor 1-2.

Video: Vildoza trojkama presudio Igokei: Argentinac je opet junak Zvezdine pobede

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA