Bura u Bruklinu: Stivu Nešu nije pomogla ni noćašnja pobeda, dobio otkaz zbog loših rezultata

 
  • 0

Legendarni košarkaš ostao je bez angažmana, navodno se spominje i sukob sa Durantom

Bruklin Netsi više neće na teren izlaziti sa Stivom Nešom u ulozi glavnog trenera. Bivši legendarni košarkaš dobio je otkaz zbog loših rezultata na početku ove sezone.

Kako je prvi objavio poznati novinar Adrijan Vojnarovski, kanadski igrač je uprkos noćašnjoj pobedi protiv Indijane ipak platio ceh i na kraju dobio otkaz zbog samo dva trijumfa u uvodnih sedam utakmica.

Prva petorka Bruklina ima ubedljivo najgori ofanzivni rejting u celoj ligi, a Neš je na klupi Bruklina od 2020. godine i uprkos velikim ulaganjima nije uspeo da dođe do nekog većeg uspeha.

Uz to imao je i nekoliko sukoba sa glavnim zvezdama tima, pogotovo sa Kevinom Durantom, što mu je naročito uzeto za zlo, pošto je ovaj još letos tražio da Kanađanin bude otpušten, ali mu je data druga prilika koju nije iskoristio.

Netse će u nastavku sezone voditi Žak Von koji je do sada bio pomoćni trener, ali je jasno da će sada veća uloga biti na plećima već pomenutog Duranta koji će se pitati oko sve više stvari.

Video: Dačicev sin talentovan na tatu: Luka uzeo mikrofon i zapevao s devojkom na rođendanu Jovane Jeremić

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA