Jović sve bolji u Majamiju: Srbin duplirao učinak iz prošlog meča, Golden Stejt ipak ublažio "vrućinu"

 
  • 0

Nije se moglo protiv Stefa Karija

Košarkaši Majamija nisu uspeli da naprave iznenađenje na gostovanju Golden Stejtu pošto su u NBA noći između četvrtka i petka poraženi sa 123:110, a srpski košarkaš Nikola Jović ponovo je uspeo da se upiše za goste sa Floride i duplira svoj učinak iz prošlog duela.

Jović je duplo manje vremena provedenih naterenu u odnosu na meč sa Portlandom postigao duplo više koševa - za nešto više od sedam minuta upisao je četiri poena (2/2 za dva i 0/2 za tri) uz jednu ukradenu loptu i jednu asistenciju.

Njegova ekipa ipak nije mogla da odgovori na trio Voriorsa koji se pokazao više nego uspešan. Stef Kari je sa 33 poena, sedam skokova i devet asistencija predvodio domaću ekipu, a priključili su mu se Klej Tompson sa 19 poena, te Endrju Vigins sa 18 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Od Jovićevih saigrača, najefikasniji je bio Džimi Batler sa 27 poena uz osam dodavanja i šest skokova, dok je Bam Adebajo postigao poena manje uz sedam skokova.

Ruku na srce, Majami je imao četiri-pet naleta gde je pokušavao da rezultatski prevagne, u svim četvrtinama su dolazili do egala i spasavali se velike distance, a kada je u četvrtoj deonici propušten voz na 103:100, otišlo se na dvocifrenu razliku koja nije nestala do kraja meča.

Video: Ovu su svi najbolji potezi kojima je Jokić uništio Golden Stejt

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA