Magični Teo srušio Real u Madridu: Virtus potpuno iznenadio posle poraza od Partizana, skinuo krunu Kralju!

 
  • 2

Neverovatan trijumf italijanske ekipe

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su Real Madrid usred prestonice Španije i to samo nedelju dana nakon što su u Beogradu doživeli debakl protiv Partizana. Ovoga puta blistao je mađioničar - Miloš Teodosić za vrlo važan trijumf - 92:95.

Odigrali su Italijani perfektan meč, imali su i dvocifrenu prednost, ali se na kraju sve rešavalo kroz dramu. Međutim, Real nije imao snage da se u potpunosti domogne italijanskog tima i tako je iznenađujuće pao.

Fantastičnu partiju pružio je Miloš Teodosić sa 14 poena uz skok i četiri asistencije za 13 minuta provedenih na terenu. Dva poena više imao je Ismael Bako, koji je bio najefikasniji za Italijane.

Gabrijel Dek postigao je 28 poena uz šest skokova i tri asistencije, dok je Mario Hezonja ubacio 18 poena, ali to nije bilo dovoljno da Real večeras upiše trijumf.

Real Madrid i Virtus sada pomalo iznenađujuće imaju isti učinak od po 2-3, koliko ima i beogradski Partizan i svi oni trenutno dele 10. mesto na tabeli.

Video: Šoutajm Partizana u Baru: NBA zakucavanja, trojke, asistencije

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    28. oktobar 2022 | 00:41

    VREME ĆE POKAZATI DA JE REAL PROSEČNA EKIPA KOJA NEMA TRENERA.ZVEZDA JE,DA JE IMALA TRENERA MOGLA DA GA POBEDI U MADRIDU.REAL ĆE GUBITI DOSTA MEČEVA.

  • Botosani

    27. oktobar 2022 | 23:45

    Mora Pesic da ga zove da igra za reprezentaciju,ne treba da ima ego jer je svestan da je pogresio sto ga nije vodio na evropsko prvenstvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA