Ameri "poludeli" za senzacionalnim tinejdžerom, NBA prenosi besplatno sve utakmice njegovog kluba

 
 ≫ 
  • 0

Viktor Vembanjama je očito ostavio snažan utisak tokom nedavnog gostovanja Metropolitana "preko bare"

Francuski košarkaš Viktor Vembanjama (18, 220 cm) totalno je zaludeo američke navijače tokom nedavne posete Metropolitana, kluba za koji nastupa, na turneji po SAD gde je, najblaže rečeno, briljirao.

Bile su dovoljne samo dve utakmice da ovaj tinejdžer privuče pažnju NBA skauta i celokupnog košarkaškog sveta, a s obzirom na to da će se naredne godine naći na draftu sa etiketom prvog "pika", ali i zbog ogromne znatiželje fanova, NBA je odučila da sve utakmice Metropolitana prenosi na svom kanalu - i to besplatno!

Dakle, svako ko gleda NBA utakmice na zvaničnoj aplikaciji, za koje inače plaća, mečeve Vembanjaminog kluba moći će da prati bez uplate, samo na klik.

Prvi meč koji će biti prenošen igra se u subotu, sastaju se Metrolopitan i Burg, i navijači širom SAD će moći da prate svaki potez buduće zvezde NBA lige.

Aplikacija najjače lige će, pored tog meča, prenositi i sve stale utakmice francuskog kluba u regularnom delu sezone, i u plej-ofu ukoliko se Metropolitan plasira u doigravanje.

Video: Prljavi potez Grina zaledio navijače Denvera: Jokić umalo teže povređen

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA