Loš dan za ekipe iz Zlatiborskog okruga u KLS: Dinamik dobio Čajetince za vrh tabele, Sloga srušila Slobodu

 
 ≫ 
  • 0

Dorćolci u fantastičnoj formi sa mladim igračima

Košarkaši Dinamika slavili su u derbiju kola protiv Zlatibora u Čajetini u okviru petog kola Košarkaške lige Srbije nakon odlično odigranog drugog poluvremena u kojem su uspeli da prelome tim sa jugozapada - 74:87.

Dorćolci, koji uglavnom igraju sa mladim igračima, imali su odlično šutersko veče, a nakon što su otišli na dvocifrenu razliku u završnici meča, nisu je ispuštali iz svojih ruku i na kraju su zapravo i trijumfovali najvećom razlikom koju su imali na meču.

Najbolju partiju za Dinamik pružio je Vojin Medarević koji je bio blizu dabl-dabla sa 19 poena i devet skokova, dok je Ilija Milijašević imao isto toliko koševa uz tri uhvaćene lopte i tri asistencije. Na drugoj strani su blistali Brano Đukanović sa čak 23 poena i Tadija Tadić koji je ubacio 14 poena, ali je to bilo nedovoljno za trijumf.

Ni Užičani se nisu "osladili" u Kraljevu, pošto je domaća Sloga uspela da odbije njihov nalet sa starta poslednje četvrtine i da na kraju slavi dvocifrenu pobedu protiv Slobode, koja ih sa skorom 4-1 sada stavlja na deobu trećeg mesta na tabeli - 79:66.

Najbolji u timu iz Kraljeva bio je Đorđe Simeunović sa 18 postignutih poena, dok je Zoran Paunović dodao 15 poena uz pet skokova i četiri asistencije. Za Slobodu je najbolji bio Nikola Ćirković sa 14 poena, dok je Čedomir Matić postigao 12 poena.

Standings provided by Sofascore

Video: Šoutajm Partizana u Baru: NBA zakucavanja, trojke, asistencije

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA