Praznik košarke u Baru, stiže Partizan: Trener Mornara kaže da ishod meča zavisi samo od crno-belih

 
 
 ≫ 
  • 3

Pavićević je samo realan, ali ne diže unapred belu zastavu

Tačku na četvrto kolo ABA lige staviće Mornar i Partizan u ponedeljak uveče (21) u "Topolici", gde će biti svečarski jer u grad stiže slavni crno-beli tim sa najtrofejnijim trenerom Evrope, i još "svež" od superiorne evroligaške predstave protiv Virtusa.

Partizan je i u ABA ligi nadmoćan, slavio je u prethodna tri meča, a biće interesantno videti kako će gosti odgovoriti na furiiju Derona "Fetsa" Rasela, koji je sa 41 poenom u prvom meču, 47 u drugom i 35 u trećem, definitivno obeležio dosadašnji deo sezone.

Trener Barana Mihajlo Pavićević je svestan koliko težak posao očekuje njegov tim protiv favorita i zato od svojih igrača traži samo da budu relaksirani.

- U svaku utakmicu ulazimo sa podjednakom željom, ali ovo je meč gde ću biti kratak. Tražiću od igrača da daju sve od sebe, da kod svakog šuta ne vidim dozu nervoze ili pritiska. Da izađemo i odigramo što je moguće bolje. Iz takvog raspoloženja imamo šansu da pružimo jednu dobru partiju. Što se tiče rezultata - nekada nije prijatno priznati, ali objektivno rezultat ove utakmice ne zavisi od nas, već od Partizana - rekao je u najavi meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Daron Rasel Foto: ABA liga - KK Mornar Bar

Partizan se nakon osam godina vratio u Evroligu, pa je u skladu sa tim i pravio ekipu za ovu sezonu.

- Svesni smo da je Partizan napravio fantastičnu ekipu, tim su za Evroligu. Utakmica protiv Virtusa pokazala je kakav potencijal imaju. Vodi ih najbolji trener u Evropi i iz utakmice u utakmicu će sve bolje igrati - poručio je Pavićević.

jedno je sigurno pred sutrašnji duel, hala "Topolica" će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

- Ponosni smo da smo jednom malom gradu pripredili derbi sa Partizanom. Rekao bih da, pre svega, očekujem pravu košarkašku fantastičnu atmosferu i punu dvoranu. Nadam se da će publika uživati u dobro košarkaškoj predstavi. Potrudićemo se da naše prijatelje ugostimo onako kako su oni nas u Beogradu - zaključio je Pavićević.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    23. oktobar 2022 | 16:59

    Да је славан, не би на муфте играо ЕЛ, него би је заслужио...такође, не би бежао из домаће лиге...вероватно би им више пријала хрватска, можда одатле не би бежали...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA