Oglasio se Kristijano Ronaldo posle "izbacivanja" iz tima: Portugalac se nije izvinio nikome

 
  • 4

Kristijano Ronaldo je najavio da će se uskoro vratiti u tim

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo oglasio se posle saopštenja Mančester junajted povodom dešavanja na utakmici između ovog kluba i Totenhema. 

Naime, klub je Kristijana Ronalda eliminisao iz tima jer je Ronaldo, u naletu besa, otišao u svlačionicu pre svih.

- Kako sam i uvek činio tokom moje karijere, trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema kolegama, protivnicama i mojim trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac kao što sam i bio poslednji 20 godina igranja elitnog fudbala i poštovanje je uvek igralo važnu ulogu u mojim odlukama.

- Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i iskusnijih igrača su uvek bili važni za mene. Zato sam, kasnije, uvek pokušavao da postavim sebe kao primer za mlađe igrače koji su rasli u timovima koje sam predstavljao. Nažalost to nije uvek moguće i ponekad nas žar momenta nadvlada. Sada trenutno, ja samo osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu, podržavajući moje saigrače i biti spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nije opcija. Nikada nije bila. Ovo je Mančester Junajteda i stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo biti zajedno opet - napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    20. oktobar 2022 | 23:38

    NIKADA ti nećeš biti ono što su RONALDINJO, MESI I PRAVI RONALDO !!! Prvo ni po TALENTU, drugo ni po TEHNICI I LEPOTI IGRE a treće i najvažnije ONI SU ZA TEBE GOSPODA I NA I VAN TERENA !!! Iskompleksirani egocentrik koji na terenu više kuka i zanoveta kao ženturača na pijaci može samo da SANJA da je najveći !!! Da se razumemo, veliki si igrač ali samo zato sto si najveći radnik koga je svet video u fudbalu i isključivo radu možeš da zahvališ na takvoj karijeri, ali to je SVE od tebe !!! Karijeru umesto da završiš kao GOSPODIN, ti je završavaš bas kao INDIJANAC, što i dokazujes svojim ponasanjem razmažene umisljene zvezde !!!

  • vk

    20. oktobar 2022 | 23:28

    Jes malo sutra ti si premere za mlade igrace ti si sebican igrac koji misli samo o sebi nisi ni blizu Messi. Messi nikad nebi uradio to sto si ti uradio.

  • Realno

    21. oktobar 2022 | 09:07

    Smesni komentari za malog napoleona koji je bleda kopija maradone, a Ronaldo zivibdokaz da jedna pogresna odluka i ode 20g karijere. Da je otisao u siti (gvardiola mu garantovao 40 golova u sezoni) bio bi na vrhu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA