≫ 

Dončić i njegova majka zaoštrili sudsku borbu, ne nazire se dogovor, Mirjam ima jake adute

Niko ne želi da odustane od brenda

  • 7
Mirjam Poterbin, Luka Dončić majka Foto: Instagram.com/mirjampoterbin

Slovenački košarkaš Luka Dončić i njegova majka Mirjam Poterbin vode pravnu borbu za vlasništvo nad brendom "Luka Dončić 7", od kojeg nijedna strana, zasad, ne odustaje, niti želi da odustane. Američki mediji prenose da je Mirjam, preko svojih zastupnika, pre nekoliko dana osporila Lukin zahtev u kojem je on osporio njeno vlasništvo nad brendom obrazloženjem da "ona nema valjan osnov da bude vlasnik brenda".

Dončićevi advokati su prošlog meseca pokrenuli i zvanično postupak za raskid registracije "Luka Dončić 7", koji je u vlasništvu njegove majke Mirjam Poterbin, jer košarkaš želi da upravlja sopstvenim brendom, ali su to osporili zastupnici njegove majke. Sada su u toku pregovori za postizanje sporazuma prihvatljivog za obe strane, mada se čini da je poslednjih dana došlo do zaoštravanja odnosa.

Prema navodima Džoša Gerbena, pravnika i specijaliste za pitanje autorskih prava, Poterbinova ima jake adute u ovom slučaju, a to je pečat, za koji je dokazivo da je njen.

Međutim, situacija se u međuvremenu zakomplikovala jer je potez Lukine majke da ospori njegov zahtev, kako to vidi druga strana, "najagresivniji mogući potez". Luka i Mirjam i dalje imaju prostor da se vansudski sporazumeju i da slučaj slučaj reše mimo sudskog uplitanja, ali sada je to, čini se, manje realan scenario.

Inače, u ovakvim slučajevima stranke mogu da čekaju najduže do dve godine da se ovo pitanje reši, prenosi Gerben.

Video: Luka Dončić slomljen pred novinarima: Igrao sam očajno, izneverio sam tim i naciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joogar

    19. oktobar 2022 | 20:47

    TO NIJE MAJKA TO JE ZLO

  • Ivan

    19. oktobar 2022 | 22:43

    Ovaj spor pokazuje da su u pitanju jako sujetne osobe, ej ti da tuzis rodjenu majku, s druge strane ona ne da vlasnistvo nad sopstvenim brendom rodjenom sinu, usao je veliki novac, a nijedna strana nece da popusti.

  • Disko

    19. oktobar 2022 | 21:38

    Mama je kao avion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA