≫ 

Harden kao da je krenuo na pidžama parti: Potpuno lude kombinacije NBA zvezda na početku nove sezone

Džejlen Braun, Džejson Tejtum i Harden privukli pažnju, ali je "šou urkao" Pi-Džej Taker

  • 0
Taker i Džejms Harden Printskrin: Twitter/NBA/FirstTeam101

Nova sezona u najjačoj ligi sveta krenula je pretzhodne noći, na terenu su bili šampioni Golden Stejt Voriorsi koji su počiestili Lebronove Lejkerse, dok su u drugom meču viceprvaci NBA Boston Seltiksi potukli Filadelfiju uz sjajne role tandema Džejlen Braun - Džejson Tejtum koji su ubacili po 35 poena.

Najveće zvezde prve takmičarske večeri skrenule su na sebe pažnju igrama, ali, čini se, još više stajlingom koji je iz godine u godinu sve ekstravagantniji, vuče na bizaran u pojedinim slučajevima.

Džejms Harden je pravi primer toga, šueter Filadelfije je na utakmicu sa Bostonom došao, pazite ovo: sa torobom Luj Viton (deluje da je ženski model, ali ko smo mi da zadiremo u modne trendove), u čupavim papučama i još čupavijem lila džemperu, i nekoj vrsti pantalona za koje bi se mnogi zakleli da je donji deo pidžame.

Sve je kod Hardena bilo obraslo dlakama na premijeri, od lica kao zaštitnog znaka, pa sve do stopala koje je uvukao u toplu, udobnu obuću, istina onu za kućne uslove.

Nije Harden bio jedini noćas sa ovim modnim izletom, očito da je sam dolazak u hale i stajling od posebnog značaja za NBA karavan te su se pojedinci baš potrudili da izgledaju kao modeli na modnoj pisti.

U natsavku pogledajte neke od najsmelijih kombinacija najvećih zvezda NBA prve takmičarske večeri u najjačoj ligi sveta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by NBA on ESPN (@nbaonespn)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA