Obradović srećan samo zbog pobede: "Moramo da igramo bolju odbranu, verujem u igrače, imaju moju podršku"

 
  • 3

Željko je komentarisao duel sa Studentima u ABA ligi, gde je crno-beli tim u završnici stigao do trijumfa

Moglo je da bude i dramatičnije, ali se Partizan trgao u poslednji čas i stigao do trijumfa protiv ekipe Studentskog Centra u okviru trećeg kola ABA lige, inače u prvom meču pred domaćom publikom ove sezone.

Nije odbrana blistala, bilo je tu mnogo grešaka i stvari na kojima treba poraditi, što je prokomentarisao i trener Željko Obradović, istakavši da je balansirao sa minutažom.

- Najbitnije je da smo pobedili. Videli smo reakciju igrača posle poraza u Vitoriju. Imali smo samo jedan trening između mečeva, ali šta je tu je. Kako je nama, tako je svima. Studentski centar je odigrao dobru utakmicu. Trudio sam se da rasporedim minute svima, a jedino što nije dobro što je puno igrao Lesor. Tako je situacija bila. Čekamo navijače u utorak na premijeri protiv Milana u Evroligi - istakao je Željko Obradović.

Naravno, trener Partizana ponovo se vratio na taj meč u Vitoriji, ali je istakao da ima puno poverenje u igrače koji se nalaze na terenu.

- Moramo bolju odbranu da igramo. Igrali smo mnogo bolje defanzivno u Vitoriji nego u Berlinu protIv Albe. Izgubili smo taj meč na način kako smo izgubIli. Imali smo dobre trenutke, ali i pravili neke katastrofalne greške. Sutra imamo jedan trening da pripremimo utakmicu s Milanom. Radimo, pričamo, analiziramo, igrači su svesni svega. Verujem u njih, imaju moju punu podršku. Greške su sastavni deo košarke, ali su problem kad su bespotrebne koje dolaze kao posledica dekoncentracije.

Slede još dve utakmice kod kuće, zapravo, većinu će Partizan u narednih mesec dana igrati na domaćem parketu.

- I da smo dobili meč u Vitoriji, morali smo da razmišljamo o narednom meču. Ostalo je sigurno u podvsesti. Dali smo i sada veliki broj poena, ali moramo u odbrani mnogo bolje. Sada imamo povoljan raspored, igramo većinu mečeva kod kuće ovog meseca, treba to da iskoristimo.

Video: Partizan jedva slomio otpor Studentskog centra: Crno-beli tek u poslednjoj četvrtini do pobede

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    17. oktobar 2022 | 00:11

    Zbogom.

  • Aca

    17. oktobar 2022 | 08:20

    Prijatelju, ovo što vi igrate nema veze sa košarkom!!!!

  • Partizane nas

    17. oktobar 2022 | 10:12

    Sve ce biti dobro I docice na svoje mesto. Vec sad me ne brine pistizanje 80 do 100 koseva, ali me brine sto primaju gotovo isto toliko. Odbrana donosi bodove I to Zeljko mora da promeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA