Nokautirao saigrača, pa stao pred novinare: Grin se povlači na neko vreme posle skandala koji je napravio

 
 ≫ 
  • 0

Svima se izvinio, kaže da će raditi na sebi jer je i dalje "nedovršena osoba"

Tema broj jedan u NBA ligi i dalje je sukob Drejmonda Grina i Džordana Pula na treningu šampiona NBA lige Golden Stejt Voriorsa. Čitava frka bi sigurno prošla sa daleko manje pompe, sve bi ostalo unutar ekipe, da nije "procureo" snimak momenta kada Grin uličarski nasrće i zadaje silovit udarac pesnicom u glavu i obara saigrača naočigled saigrača.

Od kada je čitav svet video grubijana Grina na delu, ne prestaju i osude na njegov račun. Na kraju je i sam morao da se obrati javnosti, izašao je pred novinare i bio im na raspolaganju za sve što su imali da ga pitaju u vezi sa skandaloznim ponašanjem i nedostatkom samokontrole koju je pokazao.

Svestane je da treba da se povuče na neko vreme...

- Uzeću nekoliko dana da odmorim, ili ne znam koliko će to vremena biti, ali sigurno je da ću se povući i biti sam sa sobom... Dozvoliću ekipi da započne proces isceljenja - poručio je Grin otkrivši da će poraditi na sebi.

Obraćanje medijima počeo je izjavom da se izvinio Pulu i čitavoj ekipi zbog toga što je uradio na treningu u sredu.

Dva dana kasnije portal TMZ je ekskluzivno objavio snimak incidenta na kojem se vidi kako Grin prilazi Pulu, nešto mu govori i unosi mu se u lice, i trenutak kada ga ovaj odguruje rukama, a zatim i momenat kada Grin silovito pogađa saigrača pesnicom i obara ga.

Tek tada je nastao haos i u klubu. Voriorsi su pokušali da maksimalno ublaže incident, najavili su kaznu za Grina koja ne bi bila drastična, ali kada je se video pojavio morali su da menjaju kurs i da reaguju i kako bi zadovoljili javnost.

Ipak, najveći problem za sve u Golden Stejtu, ipak, nije toliko sam incident i ponašanje Grina koliko činjencia da je to neko snimio i, još gore, da je snimak poslao u medije. U toku je intenzivna istraga na utvrđivanju odgovornih za to što je snimak "izašao iz hale".

- Grin se u obraćanju medijima dotakao i priča da je video "procurio" u javnost, poručio je da je "s*anje" da je neko iz kluba to uradio. Takođe je odbio da javno kaže šta je prethodilo sukobu sa Pulom tog dana na treningu.

Grin je tokom razgovora sa novinarima sebe nazvao "nedovršenim ljudskim bićem" pored kojim je "veoma dug put" uprkos tome što je već uradio "ogroman" posao na sebi.

- Mislim da je to proces na kojem je potrebno stalno raditi, ja sam konstantan rad u tom procesu - rekao je, dodavši da je bio u "veoma, veoma, veoma lošem psihičkom momentu" na dan svađe sa Pulom.

(Telegraf.rs)

Video: Samardžić: Moramo da budemo na visini zadatka i da damo svoj maksimum

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA