Denver je bez Jokića "nula bodova": Nagetse pregazili razjareni Bulsi, Srbin nedostajao u timu

 
 
 ≫ 
  • 1

Jokić nije igrao zbog lakše povrede

NBA predsezona se zahuktava. Još malo je ostalo do početka najjače košarkaške lige na svetu, a ekipa Denvera je zabeležila novi poraz, ovoga puta od Čikago Bulsa i to ubedljiv - 131:113. Ruku na srce, treba reći da u ekipi Nagetsa nije igrao Nikola Jokić.

Pokazao je Denver nemoć bez srpskog košarkaša, aktuelnog MVP-ja NBA lige. Nikola Jokić je igrao u prethodnom meču protiv Oklahome, ali mu je i tu minutaža bila značajno umanjena zbog povrede koju vuče posle Evrobasketa.

Odlučili su iz uprave Nagetsa da je pametnije da ga sačuvaju za početak NBA lige, da se sačeka s njim, te da ga na taj način dobiju 100 odsto spremnog za izazove koje pruža ova najjača liga.

Zbog toga, Nagets je pregažen od strane Čikaga, gde su u drugoj deonici primili čak 45 poena. Čikago je tokkom čitavog meča imao vođstvo, nisu dopuštali Nagetsima da to ugroze i veoma lako su slavili sa čak 130 poena.

Najefikasniji u redovima Čikaga bio je De Rozan sa 22 poena, Grin i Vajt su postigli po 15, dok je Vučević imao 14 poena. Kod Nagetsa je najbolji bio Niland sa 24 poena, dok je Majkl Porter ubacio 20.

Video: Košarkaš Partizana iskreno: Nedović mi je kao brat, ali to ne menja ništa u duelu dva kluba

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    8. oktobar 2022 | 08:48

    Pa i mi izgubismo od Italiana zato sto Pesic ne stavi Jokica u zadnjoj cetvrtini.Covek je rodjen da vodi tim a objasnite to ovde njegovim pljuvacima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA