≫ 

Grk krenuo u svlačionicu, pa se vratio za sto i iznenadio izjavom! Itudis pitao novinara: "Zašto provociraš?"

Dorsi u čudu zašto niko od njegovih saigrača, sem Janisa, nije bio na liniji za slobodna bacanja

  • 5

Grčki košarkaš Tajler Dorsi imao je iza sebe odličan meč protiv Srbije, u kom je postigao 16 poena, a na kraju utakmice, tačnije na konferenciji, privukao je veliku pažnju izjavama o slobodnim bacanjima.

Dorsi se najpre osvrnuo na samu utakmicu, a nakon što nije dobio nijedno pitanje od strane novinara krenuo je u svlačionicu. Međutim, zastao je i vratio se da nešto kaže.

- Imali smo tešku utakmicu, borili smo se, bila je sjajna atmosfera. Ponosan sam na sve, imali smo šansu u produžetku, ali eto, bilo je teško. Nismo dobili dosta faulova, ali na kraju dana ćemo gledati male detalje i pokušati da se popravimo. Iz reketa su dali najviše poena, to nismo uspeli da zaustavimo. U nedelju imamo još jednu utakmicu, pokušaćemo da se pripremimo - rekao je Dorsi, a zatim se vratio i krenuo rukom da pokazuje na statistiku:

- Janis je šutirao 10/14 slobodna bacanja, to sam zaboravio, ne znam šta se dešavalo, ali Janis ne može sam da šuta bacanja.

Na pitanje novinara šta to znači, Dorsi je rekao:

- Ne znam šta to znači, to je na sudijama, ne odlučujemo mi o tome. Gledam u to i iznenađen sam. Nema mnogo utakmica gde samo jedan igrač šutira bacanja. Ovo je iznenađujuće, ako nađete to negde, recite mi.

Tokom razgovora Dorsija i srpskog novinara uključio se i Itudis koji je očigledno izgubio živce i upitao je novinara zašto provocira pitanjem, a šta se sve dešavalo tokom konferencije možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Novak stigao u Arenu: Svi su u delirijumu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F

    25. avgust 2022 | 23:10

    Sutnuli ste 35 puta za 3. Eto sto niste imali vise bacanja. Za 2 ste dali skoro sve iz kontre. Poz.

  • ne razumem

    25. avgust 2022 | 23:12

    u cemu je problem ako svaka lopta ide na janisa da on da kos a nad njim se napravi faul prilikom suta na kos da li neko sa klupe za rezervne igrace treba da izvede slobodna bacanjela

  • Pp

    26. avgust 2022 | 01:51

    Itudis bezobrazni smrad pita novinara zašto provocira dok njegov igrač provocira i pokušava da umanji pobedu Srbije....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA