Zvezdini stranci stigli u Beograd: Martin i Adams spremni za početak priprema u crveno-belom dresu

 
 ≫ 
  • 3

Klub je putem društvenih mreža potvrdio da će prvo proći lekarske preglede i standardne procedure

Košarkaši Crvene zvezde polako se okupljaju za početak priprema za narednu sezonu u kojoj će sasvim izvesno napasti mesto u plej-ofu Evrolige, odnosno pokušati da odbrane osvojenu titutlu u regionalnoj ABA ligi. 

Napravila je Zvezda veliku rekonstrukciju tima, na klupu je došao mladi Vlada Jovanović, a neka od većih pojačanja definitivno su stranci - Ben Bentil, Hasan Martin, Džejlen Adams, kao i Džon Holand, koji je stigao u Beograd tokom jučerašnjeg dana. Pored njih sastav su pojačali Filip Petrušev i Dalibor Ilić.

Danas su u Beograd pristigla još dva strana košarkaša - Martin i Adams, koji su pokušali da se predstave navijačima.

- Uvek sam uzbuđen da izađem na teren i igram pred neverovatnim navijačima. Ovi navijači donose veliku energiju i sam klub ima bogatu istoriju. Spreman sam da postanem deo iste. Ne mogu da dočekam početak sezone. Pričao sam sa Bilijem Beronom i Čarlsom Dženkinsom. Bilija znam sa Roud Ajlenda, a sa Dženkinsom sam igrao u Olimpijakosu. Rekli su mi mnogo lepih stvari o klubu. Postao sam još uzbuđeniji što sam ovde. Jedva čekam utakmice, da vidim tu atmosferu - rekao je Martin. 

Poruku je imao i Adams, koji se pre svega obratio Delijama.

- Pozdrav navijačima. Upravo sam stigao u Srbiju, jedva čekam da upoznam svoje saigrače i vas. Napred, Zvezdo! Hteo sam da igram u Evroligi, da načinim taj korak napred. Bio sam uzbuđen kada sam video navijače, slali su mi video klipove i slike atmosfere, koja je neverovatna. Jedva čekam da sezona počne - poručio je Adams.

Video: Gudurić o pričama oko povratka u Zvezdu: Danas svi mogu da pišu šta hoće po internetu

(Telegraf.rs)

Video: "Dao bih odmah 5 godina života da osvojim titulu s Vojvodinom": Lalatović predstavljen u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    22. avgust 2022 | 23:39

    Jos jedan igrac na poziciji 2ili 3 i ova ekipa moze daleko u euroligi za aba ligu nema problema ako zvezda ude u ligu prvaka kk crvena zvezda ce moci dovesti jos igraca i biti jos bolji nego prosle sezone navijaci tribaju kupovat sezonske jer jedino tako mozemo imat dobar tim ajmo sutra 3 0 za zvezdu.

  • .....

    22. avgust 2022 | 23:55

    Hahahahhaha pa vi to svake godine pricate nikada jaci i bolji tim a na kraju izmedju top 16 i top 18 polako videcete uskoro sta vas ceka 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA