Avramović u gipsu došao na trening Partizana: Bek crno-belih još jednom pokazao veliku želju za igrom

 
  • 2

Aleksa je tokom leta imao i intervenciju na povređenoj desnoj ruci

Igrao je Aleksa Avramović i sa "jednom zdravom rukom" za reprezentaciju Srbije u poslednjem kvalifikacionom prozoru u prvoj fazi za Svetsko prvenstvo protiv Letonije i Belgije, ali ga je povreda u međuvremenu ipak sustigla.

Na današnji uvodni trening Partizana u novoj sezoni, bek je došao sa gipsom na desnoj ruci, s obzirom na to da je tokom leta imao intervenciju i da je bio na nekoliko snimanja o čemu je između ostalog govorio i selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić.

Otvoreni trening KK Partizan, početak priprema Foto: Nikola Anđić

U razgovoru za Telegraf, Aleksa je istakao da oporavak teče u najboljem mogućem toku, ali ono što posebno zapada za oko jeste njegova velika želja za igrom i prisustvom na terenu.

- I dalje sam u procesu oporavka i želja mi je da se vratim što pre na teren. Koliko će biti potreba za izostankom sa terena kako bih spreman, to ćemo videti. Medicinski tim radi da me što pre vrati na teren - rekao je Avramović.

Podsetimo da se bek Partizana nalazi i na spisku Svetislava Pešića za predstojeće Evropsko prvenstvo, ali je sada već zaista malo verovatno da će moći da se oporavi i pomogne svojim saigračima.

Video: Avramović pred Evroligu: Naši apetiti će rasti kako budu padali protivnici u Areni

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peh

    22. avgust 2022 | 23:03

    Oporavi se što pre NISI kriv što je tata PRIZIVAO POVREDE DRUGIH DA bi ti bio u timu .ISKRENO daleko si ti DA budeš u reprezentaciji nemaš KVALITET .

  • ZVEZDANA

    22. avgust 2022 | 23:04

    E SADA ću da navijam za reprezentaciju KADA nema OVOGA busadzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA