≫ 

Spektakl u Beogradu je sada zagarantovan: Janis započeo treninge, stiže na megdan sa Srbijom u Areni!

 ≫ 

Nema boljeg poziva za navijače nego taj što će gledati Jokića i Janisa, dva možda i najbolja igrača NBA lige uživo u Beogradu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sharac

    21. avgust 2022 | 21:56

    Pogledajmo misicnu masu Melija i uporedimo je sa misicnom masom Jokica. Veca je u Melija daleko. Da li je Meli manje pokretljiv zbog toga? Naravno da nije. JOKIC NIKAD NIJE TREBALO DA IZGUBI MISICNU MASU NEGO DA PRETVORI SVOJE SALO U ISTU. Ali Malon ga je unistio ZA Fibu jer mu je dao da igra poziciju pleja. A STO MOZE DA PRODJE SAMO U NBA GDJE SE IGRA DRUGACIJE NEGO U FIBA. Rezultat svega smo vidjeli: Italija, buduci sampion Evrope, nam je pravila djecu. MI NEMAMO IGRACE KOJI CE DODAVATI LOPTU JOKICU KAO STO MU DODAJU U DENVERU. DAVIDOVAC SE ZABEZEKNUO KAD MU JE JOKIC OBJASNJAVAO STA TREBA DA RADI. Znaci Italija nas je strpala u mali dzep. Fonteki je bolji Fiba igrac od Jokica. Jokic se pomjerio prema kosu ali tu ga zbog nedostatka misicne mase lako izguravaju.Mora da se shvati ovde razlika izmedju FIBA i NBA. FONTEKI JE NAJBOLJI FIBA IGRAC U OVOM MOMENTU. Jokic je u Fibi u najboljem slucaju solidan. A DA FONTEKI DODJE U NBA STRPAO BI GA JOKIC U DZEP. Gdje su cuvene Jokiceve trojke sada? Nema, pojela maca. A Fonteki? Zvjer. Gasol al na kvadrat. MI NE STVARAMO TAKVE IGRACE KAO STO JE FONTEKI I TO JE UZROK NASE PROPASTI U FIBA. Umjesto plejeva mi imamo ZALETACE koji stvaraju ILUZIJU PLEJA. Odricemo se umjetnika Teodosica koji bi DAR-MAR pravio Talijanima pod kosem. NAJVAZNIJE SADA JESTE ZABRANITI IGRACIMA DA TELEGRAFISU DODAVANJA JOKICU. I ZAMOLITI TEODOSICA DA SE VRATI. JER JEDINO ON MOZE DODAVATI LOPTU JOKARI. IZBACIVSI TEODOSICA PESIC JE IZBACIO I 50% JOKICA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA