Spektakl u Beogradu je sada zagarantovan: Janis započeo treninge, stiže na megdan sa Srbijom u Areni!

 
 ≫ 
  • 2

Nema boljeg poziva za navijače nego taj što će gledati Jokića i Janisa, dva možda i najbolja igrača NBA lige uživo u Beogradu

Ma kakav će to da bude spektakl! Samo nas četiri dana dele od velikog okršaja Srbije i Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u košarci, a tamo ćemo pored našeg Nikole Jokića, najboljeg igrača NBA lige, gledati možda i trenutno drugog najboljeg - Janisa Adetokumba!

Takvi su barem nagoveštaji iz Grčke, koji kažu da je Janis posle magnetne rezonance na kojoj je utvrđeno da nije bilo nikakvih akutnih oštećenja dobio dozvolu da krene sa treninzima.

Superstar je danas učestvovao na treningu, dok su Jorgos Papajanis i Janis Papapetru nastavili sa individualnim oporavkom. Ranije je objavljeno da je novi igrač Partizana otpao sa spiska za meč sa Srbijom koji se 25. avgusta igra u Beogradu.

Podsetimo, Srbija se posle meča sa Grcima sastaje i sa Turskom i to u gostima tri dana kasnije, dok 2. septembra kreće svoj put na Evropskom prvenstvu mečom protiv Holandije.

Video: Jokić se sprema za Slovence: Izašao ranije, a potom i cela ekipa

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sharac

    21. avgust 2022 | 21:56

    Pogledajmo misicnu masu Melija i uporedimo je sa misicnom masom Jokica. Veca je u Melija daleko. Da li je Meli manje pokretljiv zbog toga? Naravno da nije. JOKIC NIKAD NIJE TREBALO DA IZGUBI MISICNU MASU NEGO DA PRETVORI SVOJE SALO U ISTU. Ali Malon ga je unistio ZA Fibu jer mu je dao da igra poziciju pleja. A STO MOZE DA PRODJE SAMO U NBA GDJE SE IGRA DRUGACIJE NEGO U FIBA. Rezultat svega smo vidjeli: Italija, buduci sampion Evrope, nam je pravila djecu. MI NEMAMO IGRACE KOJI CE DODAVATI LOPTU JOKICU KAO STO MU DODAJU U DENVERU. DAVIDOVAC SE ZABEZEKNUO KAD MU JE JOKIC OBJASNJAVAO STA TREBA DA RADI. Znaci Italija nas je strpala u mali dzep. Fonteki je bolji Fiba igrac od Jokica. Jokic se pomjerio prema kosu ali tu ga zbog nedostatka misicne mase lako izguravaju.Mora da se shvati ovde razlika izmedju FIBA i NBA. FONTEKI JE NAJBOLJI FIBA IGRAC U OVOM MOMENTU. Jokic je u Fibi u najboljem slucaju solidan. A DA FONTEKI DODJE U NBA STRPAO BI GA JOKIC U DZEP. Gdje su cuvene Jokiceve trojke sada? Nema, pojela maca. A Fonteki? Zvjer. Gasol al na kvadrat. MI NE STVARAMO TAKVE IGRACE KAO STO JE FONTEKI I TO JE UZROK NASE PROPASTI U FIBA. Umjesto plejeva mi imamo ZALETACE koji stvaraju ILUZIJU PLEJA. Odricemo se umjetnika Teodosica koji bi DAR-MAR pravio Talijanima pod kosem. NAJVAZNIJE SADA JESTE ZABRANITI IGRACIMA DA TELEGRAFISU DODAVANJA JOKICU. I ZAMOLITI TEODOSICA DA SE VRATI. JER JEDINO ON MOZE DODAVATI LOPTU JOKARI. IZBACIVSI TEODOSICA PESIC JE IZBACIO I 50% JOKICA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA