Genijalnost Nikole Jokića na delu: Pogledajte kako je srpski košarkaš jednim potezom rešio utakmicu s Italijom

 
 
 ≫ 
  • 17

Još jednom je pokazao zašto je trenutno najbolji igrač na svetu

Košarkaši Srbije uspeli su da savladaju reprezentaciju Italije sa 90:86 u meču Superkupa u Hamburgu, koji se igra u sklopu priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, kao i za predstojeći Evrobasket koji se održava za manje od dve nedelje.

Srbija je pružila sasvim korektnu igru, ne baš onakvu kakvu su svi očekivali, ali se na kraju piše pobeda. Najbolji pojedinac u našem timu je bio Nikola Jokić sa 18 poena, 10 skokova, kao i pet asistencija. Osim Jokića, odlični su bili i Vladimir Lučić, Nikola Milutinov i Vasilije Micić sa po 15 datih koševa.

Međutim, pored odlične partije, Nikola Jokić je i na druge načine pokazivao kakav će podstrek dati svojoj ekipi, odnosno, da je spreman da bude vođa ovog tima u pohodu na zlatnu medalju na predstojećem Evrobasketu.

Na samom kraju meča, Nikola Jokić se stavio i u poziciju selektora, te je raspoređivao igrače po terenu. Rekao je Nikoli Kaliniću gde da stane, kako da se kreće i namestio mu je "lagan koš" za ključno vođstvo od 88:85 na samom kraju meča.

 

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    19. avgust 2022 | 21:52

    Gde ste bre pljuvaci naseg Srbina lidera.Pa nisu Anerikabci ludi da ga ovoliko placaju.Sve poznavaoci kosarke.More mars.Nikola Srbine sta je Nole u tenisu ti si beate u kosarci pa nek te mrze aki Srbi su uz tebe jer nemamo boljeg🇷🇸🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • Febo

    19. avgust 2022 | 23:56

    Nista novo i cudno za Jokica.on tako godinama igra u Denveru.mora samo da se zna ko kosi,a ko vodu nosi.treba da budemo srecni sto je takav igrac Srbin,i sto igra za nas

  • mr

    19. avgust 2022 | 21:44

    A ja mislio da je to bio Kalinić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA