Patrijarh Porfirije posetio trening košarkaša Srbije i poželeo im sreću

 
 ≫ 
  • 7

Pred Orlovima su bitni mečevi

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv grčke i Turske, kao i za Evrobasket, a nacionalni tim je na treningu posetio i njegova svetost Patrijarh srpski gospodin Porfirije. 

Patrijarh Porfirije je izabranicima i stručnom štabu selektora Svetislava Pešića je poželeo mnogo sreće i uspeha u presdstojećim izazovima.

Da podsetimo, Srbiju očekuju dueli protiv Grčke (25. avgust, Beograd) i Turske (28. avgust, Istanbul). Reprezentacija Srbije će svoj prvi javni pripremni meč igrati u sredu, 17. avgusta protiv Slovenije u dvorani "Stožice".

Video: Pešić objasnio zašto Teodosić više nije u reprezentaciji: On nije igrač da ulazi s klupe

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    15. avgust 2022 | 22:15

    Izadji ti pred narod i saopsti stav Crkve o spornoj paradi, kosarkasi ce igrati i sa tobom i bez tebe na Svetskom Prvenstvu.

  • kakosik

    15. avgust 2022 | 20:55

    Hit

  • Nemanja

    16. avgust 2022 | 06:55

    Cemu li sluzi ovaj celavi Nesa Ilic u reprezentaciji zivo me zanima. U fmpu znam da peva na mikrofon i daje znak huliganima za napad na igrace protivnicke! Cemu li sluzi politicka zakrpa kod svakog selektora stvarno nije mi jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA