Pešić neuspešno pokušao da se "evakuiše" sa konferencije: "Do kad mi ostajemo? Meni je vreme za ručak"

 
  • 19

Selektor je pokušao da razbije monotoniju posle ozbiljnih tema oko sastava reprezentacije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić danas je posle odrađene prve faze priprema odlučio da stane pred medije i razreši sve nedoumice vezane za Miloša Teodosića koje su se u međuvremenu pojavile u medijima oko njegovog "ispadanja" sa spiska za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Eurobasket koji počinje 1. septembra.

Kari Pešić je između ostalog istakao da nije niti eliminisao, niti precrtao dosadašnjeg kapitena nacionalnog tima, te da nije bio najsrećniji što se informacija o njegovom ispadanju sa spiska prvo pojavila u medijima.

Pričao je selektor i o drugim važnim temama, obratio je pažnju i na odigrani meč sa Crnom Gorom, a po ustaljenom pravilu, konferencija se malo i odužila zbog čega je selektor pokušao da se "evakuiše" zanimljivom opaskom.

- Koliko će ovo dugo da traje? Meni je već vreme za ručak - upitao je selektor Pešić portparola Ivana Ivkovića, ali i prisutne novinare.

Svi su se pogledali, a onda su se i nasmejali selektorovoj opasci. Ipak, nakon toga su uredno nastavili da postavljaju pitanja, a Pešić je do kraja ostao da odgvori na sve nedoumice. I tako možda i "zakasni" na ručak.

Video: Pešić demantuje incidente i odstranjivanje: O čemu smo Teodosić i ja pričali nek ostane između nas

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mp

    15. avgust 2022 | 17:52

    Selektor ima pravo da formira tim bez uticaja sa strane. Danas neki zale ,sta zale i koga coveka koji je bio kapiten reptezentacije 15 godina pa to je super toliko godina uspesne karijere. Kako narodna kaze mozes kako hoces ali ne i dokle hoces, ima mladjih niko nije nezamenjiv.Sacekajte prve rezultate nemojte odmah da vredjate. Piceki su ovde svi da formiraju ekipe da skidaju dresove da vredhsju igrace trenere, alo gde to vodi u anarhiju i divljastvo. Kandiduj se negde da te izaberu za neku funkciju u sportu ako si tako strucan. Pozdrav Milosu i podrska selektoru Pesicu .

  • Dend

    15. avgust 2022 | 18:20

    Ipak smo genetski "nedovršeni" narod jer genetski zaboravljamo Istoriju pa nam se greške ponavljaju i gde ih plaćamo životima a i zavist ili zloba zbog tuđeg uspeha pokazuje sve naše ljudske mane pa i prema čoveku koji se prihvatio selektorskog posla zbog zlobe ga "diskreditujemo" umesto da mu pomognemo ? Pešiću beži jer te Srbija ne zaslužuje ?

  • Djape

    15. avgust 2022 | 17:40

    Polivaj Svetislaveee. Teraj kuci omalenog tea.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA