Dončić se "igra" sa košarkom: Slovenac dao trojku s klupe, saigrači ga samo pogledali

Odavno je već poznato da je on jedan od najboljih košarkaša koji je ikad viđen na ovim prostorima

  • 0
Luka Dončić, košarkaška reprezentacija Slovenije Printskrin: Twitter / kzs_si

Evrobasket je došao "pred vrata", manje od mesec dana je ostalo do početka istog, a reprezentacije vredno treniraju i pripremaju se. Prema mnogima, Slovenija je jedan od glavnih favorita za odbranu titule i zlatno odličje, a kako i ne bi kada u svojim redovima imaju Luku Dončića.

Mladi košarkaš, koji trenutno nastupa za Dalas Maverikse, među prvima se odazvao selektoru i učestvovao je i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, dok je boravak sa reprezentacijom produžio i tokom Evrobasketa.

Dončić je stigao na novo okupljanje reprezentacije i odmah je zadivio sve prisutne, kao i široki košarkaški auditorijum još jednom neverovatnom trojkom sa treninga kojom se Košarkaški savez Slovenije pohvalio putem Tvitera.

Naime, na snimku se može videti Luka Dončić koji sedi na klupi i lagodno pogađa trojku, reklo bi se bez ikakve muke.

Osim Dončića, reprezentaciji se odazvao i iskusni Goran Dragić, te bi njih dvojica trebalo da pokušaju da ponove uspeh iz 2017. godine, kada su u svojoj kući uspeli da se okite i titulom najbolje ekipe u Evropi, kada ih je sa klupe vodio Srbin Igor Kokoškov.

Video: DJ Šek na žurci u Hrvatskoj objasnio Luki Dončiću kako da šutira na koš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA