Pešićevo sklanjanje Teodosića pokrenulo lavinu: Nedović i Kalinić Instagram objavama stali uz kapitena

 
 ≫ 

Selektor nema lojalne u timu, to je sada jasno

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić uzburkao je strasti, pokrenuo lavinu, unervozio javnost pred Mundobasket kvalifikacije i Eurobasket - odlukom da iz tima odstrani ikonu reprezentacije i najboljeg među najboljima Miloša Teodosića.

Način na koji je to uradio iskusni trenerski vuk ne priliči ni njemu, ni reprezentaciji, uradio je onako kako se to ne radi. Zvao je Miloša na okupljanje, pa ga naprasno sklonio. Niko se tome nije nadao. Otud i lavina reakcija tokom jučerašnjeg dana, ali one ne prestaju ni sa današnjim tmurnim...

Zanimljivo je da nove reakcije na Teodosićevo uklanjanje iz tima stižu direktno iz svlačionice Orlova i to od strane lidera ekipe Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića. Oglasio se i nekadašnji dugogodišnji reprezentativac Stefan Marković, ali stav aktuelnih vedeta, ipak, ima veću težinu.

nedović i teodosić Foto: MN Press

Na Instagram "priči" Nedović je okačio fotografiju na kojoj oduševljeno gleda u Teodosića, dok je Kalinić postavio snimak kultne trojke Teodosića protiv Španaca za pobedu na Eurobasketu. Kalinić je kao muzičku podlogu ubacio numeru iz filma "Titanik".

Da li je time novi igrač Barselone nagovestio "potonuće" reprezentacije pokazaće vreme.

nikola kalinić foto: instagram/nikola_kalina

Video: Pešić jasan o ulogama u reprezentaciji: Moraće da se zna ko kosi, a ko vodu nosi

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    9. avgust 2022 | 09:41

    Nikakva frka. Covek je u godinama za kosarku usporava, dobar, lojalan, ali nije vise kao novi i jaci igraci koji su pristigli. Dakle ako Teodosic nije prepoznao da nije vise za reprezentaciju neko je morao da mu kaze. Ako otkazu jaci mozda se i vrati ali za sad bi samo zauzimao mesto nekom boljem. Posledice i slavu ce snositi selektor u svakom slucaju

  • 534

    9. avgust 2022 | 09:54

    Selektor se tako zove jer selektira ekipu. Zašto ste ga zvali kad je očigledno da su sad svi pametniji od njega? Što Kalinić ne odabere ekipu sa kojom želi da igra? Ne ide se na prvenstvo u uličnom basketu pa je nebitan rezultat.

  • da li ti treba

    9. avgust 2022 | 09:46

    u timu neko ko se krece po terenu kao baba od 90 godina neko ko neigra odbranu. i u ostalom kad je bio na vrhuncu snage i slave nije mogao da se zadrzi u NBA ni pola sata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA