"Ne bih odstranio Teodosića i da mi je urinirao u rezervoar": Italijan slikovito reagovao na Pešićevu odluku

 
 ≫ 
  • 14

Potez selektora Srbije iznenadio mnoge

Ne stišava se bura posle odluke selektora nacionalnog košarkaškog tima Srbije Svetislava Pešića da "amputira" Miloša Teodosića iz ekipe. Ravnodušnih na ovaj iznenadni razlaz ikone reprezentacije i šefa "A" selekcije - nema.

Vest je odjeknula i u košarkaškoj Evropi, za sve je to jedno veliko iznenađenje u rangu onoga da, na primer, Itudis odstrani iz tima Adetokumba, da nemački selektor odstrani Šrudera, Slovenci Dragića ili Dončića...

Otud čuđenje i kod poznatog italijanskog košarkaškog novinara i urednika na Sportandu Alesandra Mađa. Zatečen Pešićevom odlukom, Mađo je dao vrlo slikovit prikaz šta bi on da je u poziciji da na raspolaganju ima igrača kao što je Teodosić. Sve i da nije u dobrim odnosima sa njim.

- Jedan neželjen i nestručan tvit: Miloša Teodosića ne bih izostavio i da sam selektor "drim tima" i da mi on urinira u rezervoar - napisao je Mađo.

Svetislav Pešić očito ima daleko niži nivo tolerancije kada je u pitanju Teodosićevo "neprofesionalno" ophođenje prema liku i delu aktuelnog selektora.

Video: Pešić jasan o ulogama u reprezentaciji: Moraće da se zna ko kosi, a ko vodu nosi

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    9. avgust 2022 | 09:40

    Ma ljudi vreme je za Teodosica isteklo,ima godina,spor je itd.Nije vise to onaj Teodosic iz mladjih dana,toga je svestan i on sam,trebao je sam da se oprosti od reprenzetacije,a ne da tera trenera na ovakakav potez.To je isto uradio i Piksi sa Kolarovim i Maticem i niko mu nije zamerio zato sto ima jak autoritet kod nas,i svi smo mu verovali.Dajte ne razapinjite trenera,on je uradio ono sto drugi nisu smeli pre njega verujte mi.

  • Rade

    9. avgust 2022 | 08:55

    'Ajde da vratimo Djordjevića, Danilovića, Divca, Paspalja, Rebraču, Bodirogu i ostale velikane i da napravimo Gerontološki Centar!!!

  • Mila

    9. avgust 2022 | 08:27

    Ja bi Pesica izbacila!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA