Sin Zvezdine legende predvodi Izrael na Evrobasketu: Tu su i plej Partizana, ali i Zvezdina bivša uzdanica

 
 ≫ 
  • 3

Deni Avdija bi trebalo da predvodi reprezentaciju svog Izraela

Polako se bliži Evrobasket, a to znači samo jedno - selektori su u obavezi da pokažu s kojim timom će učestvovati na istom. Još jedan u nizu jeste i izraelski selektor Gaj Gudes, koji je objavio širi spisak od 18 igrača, na kom je i zvezda reprezentacije - Deni Avdija.

Izrael je reprezentacija koja nije propustila nijednu završnu fazu Evrobasketa, ali nikada se nije popela ni više od sedmog mesta na istom takmičenju. Ipak, smatraju Izraelci da bi mogli da naprave iskorak ove godine, a sve zahvaljujući prvoj zvezdi, igraču Vašington Vizardsa, Deniju Avdiji. Naime, Avdija je tražio od Vašingtona da ga pusti na turnir, što su ovi učinili bez pogovora.

Pored Avdije, tu je još nekoliko dobro poznatih igrača ovdašnjoj javnosti poput plejmejkera Partizana Jama Madara, ali i bivšeg košarkaša Crvene zvezde Gala Mekela.

Na spisku Gaja Gudesa se nalaze još i Džon Dibartolomeo, Noam Dovrat, Bar Timor, Tamir Blat, Jiftah Ziv, Niv Misgavm, Gaj Pnini, Rafi Menco, Joven Zusman, Tomer Ginat, Nimrod Levi, Džejk Koen, Roner Sorkin, Gabrijel Kakašvili i Idan Zalmanson.

Video: Sin Zvezdine legende: Otac mi nije rekao za koga će navijati

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    27. jul 2022 | 09:57

    Zvezda ima legende?? 🤔🤔🤔 😂😂😂

  • Istorija

    27. jul 2022 | 14:46

    ZUFER Avdija prvi je u Zvezdi poceo da zakucava. Godinu I vise pre njega PETER VILFAN Iz PARTIZANA Mislim na bekove krila

  • Da se zna nego sta

    27. jul 2022 | 14:43

    Da. sin ZUFERA AVDIJJE legenda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA