Nastavlja se agonija Cibone, otišao im najbolji igrač: Roko Prkačin stigao kod Marka Gasola

 
  • 0

Transfer koji je bio i za očekivati posle turbulentne predsezone

Jedan od najboljih košarkaša Cibone iz prethodne sezone, Roko Prkačin, nastaviće karijeru u Đironi, objavio je to španski klub putem društvenih mreža. Prkačin je napustio Cibonu, koja se već dugo pati sa finansijskim problemima.

Cibosi su pod velikim znakom pitanja za učešće u ABA ligi iduće godine, a rasipanje tima je nastavljeno, pošto je prethodno i Lovro Gnjidić napustio ekipu. Prkačin će svoju karijeru nastaviti u ekipi koja se vratila u najviši rang španske košarke, a imaće i tu čast da uči od Marka Gasola.

Sigurno je da je to bila i prevaga u ovom transferu, pošto će Prkačin moći iz prve ruke da se uveri u to šta ga čeka u NBA ligi od Marka Gasola, koji je jedan od najboljih evropskih centara koji se obreo preko okeana i zaigrao u najmoćnijoj ligi na svetu.

Pretpostavlja se da će Prkačin već iduće godine da ode na NBA draft, a čelnici španskog kluba nisu otkrili visinu obeštećenja koje su uplatili "Vukovima" iz Zagreba.

Video: Cibosi demonstrirali vrhunsku košarku u Baru, Prkačin potvrdio status zvezde u usponu

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA