Tristan prvi dočekao Papapetrua: Novi saigrači u Partizanu se sastali u teretani, već se naporno radi

 
  • 7

Grk je, podsetimo, poslednje u nizu Partizanovih pojačanja

Košarkaši Partizana se još uvek nalaze na velikom odmoru od naporne sezone i za nešto manje od mesec dana polako će početi da se pripremaju za možda i najvažniju sezonu u ovom veku.

Za to vreme navijači crno-belih nalaze se "na iglama" zbog mnogobrojnih pojačanja koja su najavljena, ali i koja su već pokucala na vrata Partizana, među kojima se nalazi i Joanis Papapetru.

Grčki košarkaš koji je prethodno nastupao za Panatinaikos poslednje je veliko pojačanje crno-belih ovog leta, a kako stvari stoje, već je počeo da upoznaje svoje nove saigrače. I to - u teretani.

Mladi igrač crno-belih, Tristan Vukčević objavio je fantastičnu fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako se već sprema za novu sezonu u kojoj će izvesno imati i veću ulogu kod Željka Obradovića.

A sa njim se našao ni manje ni više nego Papapetru, koji je takođe "podmazan" da pokaže Grobarima šta ume. Među navijačima Partizana vlada nada da bi eventualno mogli da "guraju" daleko u ovoj sezoni Evrolige, a sa ovakvim radom igrača od samog starta, to deluje potpuno realno.

Video: Avramović se odmorio koliko-toliko: Kad reprezentacija pozove, nema mesta za umor

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    20. jul 2022 | 17:12

    Ti si cetvrti centar Tristane! Lik nece biti u 12

  • Kodiaq

    20. jul 2022 | 18:40

    Ovaj Grk, kineska kopija Stratosa Perperoglua

  • hrvoje bunkerašević

    21. jul 2022 | 18:51

    Sjećam se kad je došal Tristanek,onaj funcut gp rekel je da je čudo od basketaša a on niš,pogodil je zamalo jednom tablu i to jedva.Ak je ovaj papa od Petra kao on teško nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA