Lokomotiva se oprostila od bivšeg trenera Zvezde i FMP-a: Srpski stručnjaci odlaze sa kormila ruskog tima

Tim iz Krasnodara se zahvalio Branku Maksimoviću i Jovanu Beaderu na saradnji

  • 0
Branko Maksimović Foto: MN Press

Polako, ali sigurno dolazi do "raspada" srpske kolonije u ekipi Lokomotive Kubanj iz Krasnodara. Ovaj tim se tako danas rastao od srpskih trenera, koji su ih vodili tokom prethodne takmičarske godine - Branka Maksimovića i Jovana Beadera.

Maksimović je bio asistent u Lokomotivi, da bi nakon odlaska Evgenija Pašutina postao i glavni trener tima, a kao ispomoć je doveo već pomenutog Beadera koji je radio u Primorskoj, Heliosu, Banvitu i Nižnjem kao pomoćni trener.

Pored Lokomotive, Maksimović je bio deo Handlove, Vršca, Mladosti iz Zemuna, FMP-a, Crvene zvezde, Intera iz Bratislave, Radničkog iz Kragujevca, Hemofarma, Vojvodine i Radničkog sa Crvenog Krsta.

Sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio je dve zlatne medalje, jednu na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina održanom u Novom Sadu 2007. godine, kao i godinu dana ranije na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Izmiru.

Klub se na društvenim mrežama zahvalio obojici na odličnoj saradnji. Nije poznato gde bi Maksimović mogao da nastavi svoju karijeru.

Video: Đokovićev alej up za zakucavanje novog košarkaša Real Madrida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA