Budućnost angažovala dosad najveće pojačanje, stigao "raznovrsni" Amerikanac

 
  • 0

Rejnolds je drugo pojačanje kluba u dva dana

Crnogorski šampion Budućnost užurbano i vrlo ambiciozno nastavlja da pravi tim za narednu sezonu, u kojoj će ekipa imati teške izazove na svim poljima sudeći po sve jačoj konkurenciji u regionu. Podgoričani su u sredu završili potpise Kenana Kemanješa, koji je stigao iz Studentskog Centra (član idealne postave ABA lige), produžen je ugovor sa Petrom Popovićem i potvrđen je Vlada Jovanović kao novi trener.

Dan kasnije, budućnost je nastavila u istom ritmu, i predstavila dosad najveće pojačanje - Amerikanca Kamerona Rejnoldsa (27, 201). bivši igrač Univerziteta Tulejn potpisao je dvogodišnji ugovor sa članom ABA lige.  Rejnold je minulu sezonu proveo u Trentu gde je imao vrlo uspešnu sezonu kada je reč o individualnim dostignućima.

Nakon koledža, nastupao je u NBA ligi za Minesotu, San Antonio i Hjuston Rokitse. Takođe, nastupao je i u razvojnoj NBA ligi (G League) za Stokton Kingse, Viskonsin Herdse i Ostin Sparse. U tri sezone u G League prosječno je beležio 15.5 poena, 4.8 skokova, 1.4 asistencije uz 37% šuta za tri poena.

Prethodne sezone je stigao u Evropu gde je zadužio dres Trenta za koji je, u proseku po meču u sva tri takmičenja (Evrokup, prvenstvo i Kup Italije) postizao 14.3 poena uz 4.5 skokova, 1 asistenciju i 37% šuta van linije za tri poena.

Takođe, branio je boje Sedinjenih Američkih Država u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo u Kini 2019. godine.

Rejnolds je levak kojeg krasi kretnja bez lopte, dobar šut, napad na obruč.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA