Partizan dodao šlag na tortu: Naneli je novi košarkaš crno-belih!

 
 ≫ 
  • 92

Tokom večeri je ozvaničena saradnja

Kako se neko vreme već šuškalo, večeras je izgleda sve privedeno kraju. Džejms Naneli novi je košarkaš Partizana, a tokom večeri je ozvaničena saradnja između dve strane.

Kako je prvi objavio portal Telesport, ovaj igrač će zadužiti opremu crno-belih. Vrlo brzo se oglasio i Partizan na društvenim mrežama.

Reč je o igraču koji uglavnom igra na krilnim pozicijama. Rođen je 14. jula 1990. godine u San Hozeu u Kaliforniji, a visok je 201 centimetar.

Ima bogatu internacionalnu karijeru iza sebe, pošto je nastupao i u NBA ligi, ali i u Evropi, Aziji i Srednjoj Americi. Poslednje sezone smo ga gledali u drsu Makabija iz Tel Aviva.

Pored toga igrao je za Nju Orleans Pelikanse, Hjuston Roketse, Minesota Timbervulvse, Filadelfija Seventisikserse, Atlanta Hokse, Fenerbahče, Olimpiju iz Milana, Feliče Skandone, Makabi Ašdod, Estudijantes, Kangrehos de Santurke, Teksas Ledžendse, Šangaj Šarkse, Bejkersfild Džem i Kavalu.

Osvajač je Kupa Turske iz 2020. godine, dva puta je bio šampion ove lige sa Fenerom (2017. i 2018. godine), a 2016. godine je u Skandoneu bio proglašen za MVP-ja Palakanestra.

Video: Avramović se odmorio koliko-toliko: Kad reprezentacija pozove, nema mesta za umor

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Falcon e

    13. jul 2022 | 20:48

    Ovo je bas bas pojacanje za nasu kosarku. Svaka cast upravi i Zeljku.

  • Beograd Srbija

    13. jul 2022 | 21:47

    -Dobrodoso momak u INSTITUCIJU kakav je KK Partizan, ovi iz zeleznika neka placu koliko god zele i oce. Agrobanka je oprostila silan dug FKczv i cute zbog toga, vazno je da oni budu jaki a ostale ko jebe odjednom dovode bombe u fudbalu, i sad im niko ne smeta ni FSS ni Nenad Bjekovic niti Dragan Stojkovic Piksi, do jucer su ga pljuvali sad su stali jer pozvao je Erakovica da igra za reprezentaciju. Preko 20 miliona budzet imaju iz zeleznika, za dzabe nisu dosli Martin i Holand sad jure NBA igraca a nama nesto pricaju. Obradovicu nastavi ovako neka pukne jos jedna bomba, da zeleznicarima stavimo do znanja da je KK Partizan sampion Evrope, Partizan je Srbija a oni su niko i nista sem IDEA Zagreb.

  • .....👀

    13. jul 2022 | 20:48

    добро дошао🏀🏀🏀🏀🏀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA