"Odustajanje Partizana od KLS je unapred režirano": Čović nezadovoljan ponašanjem crno-belih u domaćoj ligi

 
  • 60

Predsednik Zvezde komentarisao je i koliki će budžet crveno-beli imati ove godine

U toku današnjeg dana održana je Skupština košarkaškog kluba Crvena zvezda na kojoj je između ostalih govorio i predsednik, Nebojša Čović. 

On je posle sastanka govorio o raznim temama, pre svega dotakavši se velikih uspeha koji je tim ostvario prošle sezone, osvojivši titulu u Superligi, ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća.

U svom obraćanju, Čović je takođe spomenuo i istupanje Partizana iz Košarkaške lige Srbije, što je detalj koji je podigao veliku prašinu u domaćoj javnosti.

- Završili smo izuzetno uspešnu takmičarsku godinu, sa rezultatskog aspekta. Osvojili smo tri trofeja, a pritisci su bili ogromni u javnosti. Posebno loš tretman imali smo u finalnoj seriji ABA lige, naročito od strane slovenačkih arbitara. Kada se saberu svi propusti, sudije su grešile tri puta više na našu štetu - 43:15 ili 16. Što se tiče KLS, odustajanje Partizana je unapred režirano, pošto je sistem takmičenja ranije izglasan. Najvažnije je da smo pobedili na svim frontovima - rekao je Čović u hotelu "Crown Plaza".

Isto tako, mnogo se govorilo o finansijama, a Čović je obelodanio koliki je poreski dug i sa kakvim budžetom Zvezda raspolaže.

- Poreski dug manji je od 500.000 evra. Budžet prošle sezone bio je 9.000.000, a naredni bi trebalo 12.000.000, ali uz par miliona obaveza od lane - rekao je predsednik Zvezde.

Video: Možda će se moj drug Čović naljutiti na mene: Vlade Đurović britko o pobedu crveno-belih i tituli

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    8. jul 2022 | 20:51

    Reci koliko tvoja ljubav kosta prema Zvezdi...trazio si 10mil.evra da odes iz kluba,i podnesi izvestaj koliko ti je Srbija i grad Bg dao para po sezoni za fmp.zeleznik...u dva kluba si upumpavao novac na racun gradjana Srbije.Za Zvezdu ok i treba ali sta je fmp zasluzio ,sto je vredniji od drugih srpskih klubova .

  • Dzoni-1970-

    8. jul 2022 | 19:08

    12 miliona evra budzet?!?!?!? I ganci kukaju??? A to je samo ono sto je Coki objavio, zamislite koliki je stvarno...

  • Beograd Srbija

    8. jul 2022 | 21:35

    Zasto nisi otiso sa tvojim klubom u Podgoricu jeli, time si ponizio Aba Ligu olosu jedan ti nekome drzis predavanje, ae u zeleznik prodaj sirovine daj kalinicu jos 4 miliona da ti ostane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA