FMP nastavlja da gradi sjajan tim: Uskoro bi mogao da im se priključi i bivši košarkaš Partizana

 
  • 3

Vasilije Pušica prema nezvaničnim informacijama stiže u redove Pantera

Košarkaši FMP-a žele da što pre sklope sve kockice pred početak naredne sezone, o čemu svedoče mnogobrojna pojačanja koja su već pristigla među Pantere.

Poslednje u nizu je Bo Bič iz poljskog Čarnog iz Slupska koji igra na krilnim pozicijama, a kako dalje saznaje Meridian, koji je ujedno i zvanični sponzor kluba, već za koji dan bi timu mogao da se priključi još jedan igrač.

U pitanju je Vasilije Pušica, nekadašnji košarkaš Zemuna i Partizana, a koji je prošle godine nastupao za ekipu Galatasaraja.

Reč je o vrlo talentovanom igraču koji je igrao na dva koledža u Americi, San Dijegu i Nort Isternu, a koji se 2019. godine vratio za Beograd gde je samo nakratko nastupao za Partizan u Superligi Srbije beleživši 8,2 poena u proseku uz 2,2 skoka i 2,3 asistencije.

U poslednje vreme, Pušica je tražio sebe, pošto je nastupao za italijanski Pezaro, kao i Dinamo Sasari i litvanski Prijenai, ali nigde nije uspeo da zavredi adekvatnu minutažu.

Podsetimo, pored Boa Biča, u redove Pantera su stigli još Trent Frejzer i Čarls Dženkins, dok je Ranko Simović produžio ugovor sa klubom.

Video: Možda će se moj drug Čović naljutiti na mene: Vlade Đurović britko o pobedu crveno-belih i tituli

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....👀

    8. jul 2022 | 18:52

    Realno svi nasi klubovi bi trebalo da se stave u LŠ da se pravw igraci i grade timovi i vremenom EK a sve to step by step kad osvojis LŠ u EK imas rezultate i evropski trofej a ne camiti u je...noj EL sa preplacenim igracima treba izgradit profitabilne klubove ...misko je kao najpametnije ....od beton lige trebaju promene

  • Oki

    9. jul 2022 | 08:31

    Fmp 2 I njegov gazda polako se vraca svom klubu.

  • Cv

    8. jul 2022 | 18:57

    Hahaha strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA