"Nije me briga odakle dolazi": Ovako su u Majamiju objasnili zašto su izabrali Srbina na draftu

 
 ≫ 
  • 2

Pet Rajli je uveren da su napravili pravi potez biranjem Meginog Nikole Jovića

Predsednik Majamija, legendarni Pet Rajli, objasnio je američkim medijima zbog čega je ovaj klub izabrao srpskog košarkaša Nikolu Jovića kao 27. pika na NBA draftu!

Tom priliko je poručio da će Jović imati daleko bolju karijeru od estonskog krila Martina Mursepa koji je svojevremeno kao 25. pik draftovan 1996. godine (odigrao samo 10 utakmica), a sve aludirajući na priču medija da li se Majami možda bojao da uzme međunarodnog igrača.

- Da li smo imali problem sa Goranom Dragićem, na primer? Ako igrač može da igra, nije me briga odakle dolazi. Uzbuđeni smo zbog njega. Ovo dete će biti sjajno - rekao je Rajli i dodao:

- Dugo je igrao sa velikim momcima i bio je konkurentan. Svi naši skauti su bili u Evropi i videli su kako se razvija. Visoko je kvalifikovan, može da šutira, napunio je 19 godina. Ostali smo verni svom odboru. Ne znate kada i gde će pravi razvoj doći. Osećam da smo napravili zaista dobar izbor.

Rajli je poručio da je Joviću rekao kako je prvi put sreo Vlade Divca, te kakvi su planovi kluba kada je u pitanju dalji rad igrača Mege.

- Njegov talenat nismo mogli da propustimo. Jedinstven je igrač, radićemo veoma naporno s njim. Svi ti igrači sa 19,20, 21 godinu nisu baš dobri defanzivci dok ih ne nauče. Brz je, dovoljno dugačak da igra odbranu.

Video: Jedno slovo razlike, a isti kvalitet: Ražnatović naveo ko je sledeći Nikola Jokić

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA