≫ 

Marjanović napušta Dalas: Maveriksi se odrekli srpskog centra

Luka ostaje bez omiljenog kolege u timu

  • 16
Boban Marjanović Foto. AP/Tanjug

Srpski košarkaš Boban Marjanović neće više nastupati za Dalas Maverikse pošto je deo trejda sa Hjuston Riketsima. 

Kako prenose vodeći američki novinari Šams Čaranija i Adrijan Vojnarovski prenose da ga je Dalas trejdovao u Hjuston. Ostaje da se vidi kako će ova vesti uticati na Bobana, ali i Luku Dončića pošto je poznato da su njih dvojica veliki prijatelji.

Marjanović je u Dalas stigao leta 2019. godine, kada je parafirao dvogodišnji ugovor težak 7.000.000 dolara. Stvorio je odličan odnos sa prvom zvezdom ekipe Dončićem, postao miljenik publike u Teksasu.

Bobi je svoju NBA avanturu počeo kada su ga potpisali San Antonio Sparsi. Proveo je potom sezonu i po u Detroitu, zatim je nosio dres LA Klipersa na 56 utakmica, da bi takmičarsku godinu 2018/19 završio u Filadelfiji. Najduže se zadržao u Dalasu, a sada se seli u Hjuston.

Tokom karijere Marjanović je još nastupao i za Hemofarm, CSKA, Žalgiris, Nižnji Novgorod, Radnički i Megu, Crvenz zvezdu posle koje je započeo NBA karijeru.

Video: Ore se narodnjaci u Dalasu: Marjanović trenira uz Daru Bubamaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    16. jun 2022 | 08:04

    Bobi majstore!Meni se čini da je on jedan od najsrećnijih ljudi na planeti.Dečko iz malog mesta u Srbiji, živi nešto što nije ni sanjao.U NBA je već godinama, igra jako dobro, glumi po Holivudskim filmovima, ostvario se kao roditelj, zarađuje velike novce, dobro se zeza.Zrači pozitivnom energijom, zato ga i vole dobri ljudi, jer im to prija, a ne vole oni koji imaju previše negativne energije i razmišljanja, što je normalno.

  • nibrS

    16. jun 2022 | 07:45

    Stvarno nije tesko pronaci informaciju da Bobi nije otisao u NBA iz Mege nego iz Zvezde, posle odlicne sezone sa Dejanom Radonjicem.

  • Hej bro

    16. jun 2022 | 07:53

    Kam tu red star bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA